FCSB se pregătește să-și reia activitatea normal, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19.
Din acest motiv, partida cu Farul din weekend-ul trecut a fost amânată, roș-albaștrii neavând la dispoziție 13 jucători cu care să se prezinte la meci. În plus, FCSB a fost nevoită să declare forfait și pentru disputa cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României.
Lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru roș-albaștri. Antrenorul Edi Iordănescu a ieșit la începutul acestei săptămâni din carantină și s-a întors la baza de pregătire a echipei din Berceni. De asemenea, Constantin Budescu, Cătălin Straton, Sorin Șerban și Adrian Șut au revenit și ei la antrenamente.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10
În plus, potrivit AS.ro, și Florin Tănase a scăpat de problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimele zile. Căpitanul roș-albaștrilor mai resimte unele dureri, dar are șanse mari de a se afla pe teren în weekend, la meciul cu FC Argeș, programat duminică, de la ora 20:30.

Cine ratează meciul din etapa a 14-a a Ligii 1

Printre fotbaliștii pe care Edi Iordănescu nu va putea conta pentru meciul cu FC Argeș se află Octavian Popescu, Valentin Crețu și Valentin Gheorghe, care au fost depistați pozitiv cu Covid-19 în ultimele săptămâni.
În plus, nici Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu și Ivan Mamut nu vor fi în lot, aceștia fiind accidentați.
Partida dintre FCSB și FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, este programată duminică, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Fotbal
Edi Iordănescu, dorit în Franța! Ce ofertă are după despărțirea de FCSB
18/11/2021 LA 16:04