FCSB se pregătește să-și reia activitatea normal, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19.
Din acest motiv, partida cu Farul din weekend-ul trecut a fost amânată, roș-albaștrii neavând la dispoziție 13 jucători cu care să se prezinte la meci. În plus, FCSB a fost nevoită să declare forfait și pentru disputa cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României.
Lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru roș-albaștri. Antrenorul Edi Iordănescu a ieșit la începutul acestei săptămâni din carantină și s-a întors la baza de pregătire a echipei din Berceni. De asemenea, Constantin Budescu, Cătălin Straton, Sorin Șerban și Adrian Șut au revenit și ei la antrenamente.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45
În plus, potrivit AS.ro, și Florin Tănase a scăpat de problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimele zile. Căpitanul roș-albaștrilor mai resimte unele dureri, dar are șanse mari de a se afla pe teren în weekend, la meciul cu FC Argeș, programat duminică, de la ora 20:30.

Cine ratează meciul din etapa a 14-a a Ligii 1

Printre fotbaliștii pe care Edi Iordănescu nu va putea conta pentru meciul cu FC Argeș se află Octavian Popescu, Valentin Crețu și Valentin Gheorghe, care au fost depistați pozitiv cu Covid-19 în ultimele săptămâni.
În plus, nici Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu și Ivan Mamut nu vor fi în lot, aceștia fiind accidentați.
Partida dintre FCSB și FC Argeș, contând pentru a 14-a etapă a Ligii 1, este programată duminică, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32