Universitatea Craiova nu reușește să iasă din blocajul egalurilor. Vicecampioana României a ajuns la 6 remize consecutive în Liga 1 (7 meciuri fără victorie), după o nouă partidă neconvingătoare pe "Ion Oblemenco".
În minutul 87 al meciului din Bănie, Mihai Bălașa a fost lovit cu brațul în față de Turda într-un duel aerian, chiar în careul lui FC Argeș. Ochiul fundașului Craiovei s-a umflat imediat, ca și când ar fi primit un croșeu într-un meci de box.
În ciuda felului în care arăta ochiul lui Bălașa, arbitrul central Chivulete n-a acordat lovitură de la 11 metri.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, tranșant în privința unui jucător: "E simplu. Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!"
30/11/2022 LA 07:26
La finalul meciului, Bălașa nu s-a putut abține și l-a criticat pe Chivulete pentru decizia lui:
"Odată ce mi-a făcut ochiul în acest hal, n-avea cum să fie altceva (n.r. - decât penalty). Din păcate, domnul arbitru n-a văzut. După ce s-au făcut presiuni că primim prea ușor penalty, acum nu am primit deloc. Ce ar trebui să ne facă, să ne rupă capul ca să ne dea penalty?", a spus Mihai Bălașa, la finalul meciului.

Universitatea Craiova - FC Argeș 1-1. Oltenii au ajuns la 6 egaluri consecutive în Liga 1

Craiova a avut prima ocazie periculoasă a meciului în minutul 9. Ofosu l-a găsit cu o pasă la marginea careului pe Screciu, care a șutat periculos către poartă. FC Argeș a avut noroc, mingea lovind bara porții lui Greab.
Piteștenii au oferit replica în minutul 34, tot cu un șut în bară, expediat de Palic după pasa lui Malele. Faza oaspeților a continuat cu șutul din afara careului trimis de Șerban. Pigliacelli a fost atent și a respins de la rădăcina barei.
La pauză s-a intrat cu o remiză albă. Piteștenii au fost mai periculoși în debutul reprizei a doua și puteau să deschidă scorul în minutul 56. Malele a primit o pasă în adâncime din partea lui Palic și a trimis pe lângă Pigliacelli, dar și pe lângă poartă. Oltenii au replicat 4 minute mai târziu, când Bancu a șutat peste poartă, dintr-o poziție excelentă.
Formația lui Corneliu Papură a dat lovitura în cele din urmă, în minutul 64. Mamut a reluat în plasă din interiorul careului, după un corner.
FC Argeș a restabilit egalitatea după numai 3 minute, prin Malele. Atacantul piteștenilor a fost servit ideal de Mezza Colii în careu și a finalizat cu un șut puternic, pe lângă Pigliacelli.

Universitatea Craiova - FC Argeș 1-1. Trupa lui Corneliu Papură nu reușește să întrerupă "blestemul" remizelor

Oltenii s-au aruncat în atac, în căutarea golului care să încheie seria egalurilor. În minutul 75, Cicâldău a executat o lovitură liberă, iar mingea a fost deviată de zid în bara transversală. Mingea a ricoșat norocos la Ivan, care însă n-a nimerit spațiul porții.
Un minut mai târziu, Marius Constantin a prelungit mingea după un corner, iar Mamut a fost găsit într-o poziție promițătoare. Din păcate pentru olteni, șutul său a fost reținut de Greab. FC Argeș a rămas în inferioritate numerică în minutul 84, după ce Drăghici a protestat vehement pentru că n-a primit un fault după un duel cu Bancu.
Craiova putea să câștige meciul în prelungiri, dar Maric a reluat peste poartă după o centrare expediată din partea dreaptă.
S-a încheiat 1-1, rezultat cu care Craiova s-a obișnuit în ultimele 4 meciuri. După cea de-a 6-a remiză consecutivă din Liga 1, trupa lui Papură se află pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB, care încă n-a jucat în etapa cu numărul 20. De cealaltă parte, FC Argeș a ajuns pe locul 12, după o perioadă excelentă.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
29/11/2022 LA 22:00
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54