Dinamo a fost învinsă și de Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, într-o partidă din etapa a 18-a, astfel că de acum se poate spune că formația lui Mircea Rednic este lansată într-o "misiune imposibilă" în tentativa de a evita retrogradarea. Gruparea din Ștefan cel Mare a ratat șansa de a mai reduce handicapul față de FC U Craiova 1948, care are un plus de 6 puncte în ierarhia la zi.
Dinamo a început bine jocul și și-a creat câteva ocazii de a marca în primele 20-25 de minute. Dar apoi, oamenii lui Mircea Rednic s-au "tăiat" inexplicabil. Academica Clinceni era o echipă de bătut, a fost destul de vulnerabilă în apărare, iar pe deasupra a jucat și destul de dur, drept dovadă că a primit trei cartonașe galbene în primele 25 de minute.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
ACUM 9 ORE

Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Dar la una din puținele apariții în atac, gazdele au reușit să dea lovitura. Răzvan Patriche a fost scăpat de sub marcaj la o lovitură de colț și a dat lovitura de grație adversarului în minutul 33. Băieții lui Mircea Rednic au fost cu ocaziile, în timp ce Academica a fost cu golul.
Reușita ultimei clasate a blocat Dinamo, care a dominat apoi steril pânâ la final și s-a zbătut în van în încercarea de a restabili egalitatea. Iar când a ajuns totuși în situații promițătoare în atac, execuțiile au fost deficitare. Dacă nici cu ultima clasată nu reușești să înscrii și să câștigi, atunci pe cine să mai bați? Dinamoviștii au încheiat trist o altă seară și sunt puține premise pentru ca echipa să iasă din situația grea în care se află. În schimb, Academica Clinceni și-a trecut în cont prima victorie a sezonului, care nu a ajutat-o însă să preda și "lanterna roșie".
Academica Clinceni – Dinamo 1-0 (1-0)
Ureche; Bilali, Pashov, Patriche, Holzmann; Cascini (Gardoș 76), Ventura, de Amorim, Omoh (Chandarov 65), R.Ion; Vellios
Iliev; Radu (Torje 59), Pinto, Grigore, Filip; Răuță (Kainourgios 75), Matei, Bordușanu (Ehmann), Itu (Ivanovski 46), Sorescu; Nunic (Vestenicky 75).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ZI