Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, descumpănit de seria slabă a CFR-ului! Săgeți către arbitraj după remiza de la Craiova

Nicu Savin

Publicat 05/02/2022 la 23:54 GMT+2

Dan Petrescu a avut un discurs echilibrat la finalul partidei dintre CSU Craiova și CFR Cluj, în care ardelenii au fost egalați la ultima fază. Antrenorul campioanei a recunoscut că rezultatul a fost echitabil, dar s-a arătta extrem de supărat pentru că echipa sa a pierdut din nou două puncte pe final și a trimis câteva săgeți și la adresa arbitrajului.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a fost aproape de a câștiga derby-ul cu CSU Criova, dar ardelenii au fost din nou loviți de blestemul ultimului minut. Petrila a deschis scorul în minutul 14, iar CFR a rezistat eroic asalatului oltenilor din repriza secundă, însă doar până la ultima fază. Gustavo a egalat după o fază prelungită de atac și Craiova a obținut un punct meritat. ținând cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Este pentru a 3-a oară în acest început de an când CFR nu reușește să-și conserve avantajul de pe tabelă, după ce campiona a fost egalată la ultima fază și în derby-ul cu FCSB și în finalul meciului cu FC Botoșani.

Dan Petrescu, extrem de supărat după CSU CRaiova - CFR Cluj 1-1

La finalul partidei, Dan Petrescu s-a arătat descumpănit de seria negativă a echipei sale. Chiar dacă a recunoscut că cei de la Craiova meritau un egal, "Bursucul" a fost extrem de supărat că echipa sa a primit gol la ultima fază a meciului și a trimis câteva săgeți și la adresa arbitrajului. De asemenea, antrenorul campioanei a recunoscut că există întârzierii salariale la echipă, dar a menționat că acest lucru nu ar trebui să fie o scuză pentru elevii săi.
"Ce mai pot să zic? Al treilea meci la rând când suntem egalați în ultimul minut, vă dați seama ce stare am. S-au schimbat toate, într-un campionat n-am făcut niciun egal, acum de trei ori și dramatic. Craiova a jucat bine, per total meritau egalul, dar n-aveam voie să luăm așa gol, n-aveam voie să luăm roșu, au fost prea multe greșeli.
Era o stare de oboseală, am simțit. Jucători care nu s-au antrenat, gen Camora și Bordeianu. plus că Craiova a început extraordinar a doua repriză, au stat sus și și-au creat ocazii foarte multe. La ora asta n-am ce să reproșez nimic nimănui, pentru că sunt prea supărat și aș vrea să vorbesc altă dată despre meci. Sincer, sunt foarte trist.
Jocul se joacă pe goluri, pe victorie, trei egaluri nu ne ajută cu nimic. Singurul lucru pozitiv este că nu am pierdut, pentru că am jucat împotriva unei echipe foarte foarte bune. Poate și șase minute au fost multe, dar n-avem ce să mai vorbim. A fost un penalty clar la Debeljuh, o să vedeți toți.
Dar când luăm gol în ultimul minut, nu mai avem ce să spunem. N-am ce să reproșez nimic nimănui. N-avem voie, indiferent ce se întâmplă cu banii, n-ar trebui să afecteze jucătorii, pentru că și eu și eu vor primii banii 100%. Nu cred că ar trebui să găsim o scuză", a declarat Petrescu, citat de digisport.ro.
În urma rezultatului de la Craiova, avansul ardelenilor față de FCSB s-ar putea reduce din nou, echipa din Berceni putându-se apropia la 6 puncte dacă va câștiga duelul cu FC U Craiova 1948. De partea cealaltă, Craiova a obținut un punct care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off.
În etapa viitoare, CFR va juca acasă cu UTA, iar Craiova va da piept, în deplasare, cu Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo