Clubul Dinamo a realizat, luni, primul său transfer după retrogradarea în Liga 2, Bogdan Gavrilă semnând un contract cu formaţia bucureşteană, la care a mai jucat între anii 2014-2016.
"Mijlocaşul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 şi a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica. Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă ştie ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roşu între anii 2014 şi 2016, 48 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile", informează gruparea alb-roşie pe pagina oficială de Facebook.
Gavrilă a declarat că singurul său gând este promovarea în Liga I. "Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare şi sunt încrezător că vom reveni în Liga I la finalul sezonului", a afirmat el.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
IERI LA 06:51
Citește și:
În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Ethnikos, CSM Politehnica Iaşi, Valletta, Gloria Buzău şi ultima oară în Malta, la Sirens FC.

Dinamo București a anunțat primul transfer și a anunțat că are bani să se înscrie în Liga 2

Tot astăzi, clubul Dinamo a susținut că are bani să se înscrie în Liga 2 și să lupte pentru o revenire rapidă în prima ligă.
"Dinamo de astăzi
A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenția fotbalului nostru.
Se vorbește și se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off. Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.
În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.
Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!
Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!
Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.
Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!", a fost mesajul clubului.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
10/08/2022 LA 15:48
Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
09/08/2022 LA 09:11