Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eugen Trică a semnat contractul cu FC U Craiova 1948! Este al treilea antrenor al echipei în acest sezon

Andrei Nicolae

Publicat 09/11/2021 la 14:47 GMT+2

Eugen Trică îl înlocuiește în funcție pe Flavius Stoican, care și-a reziliat contractul cu echipa din Bănie la data de 3 noiembrie. Gruparea din Bănie a început anul competițional cu Adrian Mutu.

Eugen Trică nu mai este antrenorul celor de la U Craiova 1948

Credit imagine: Eurosport

Într-o carusel al schimbărilor de antrenori în Liga 1, FC U Craiova 1948 a ajuns la al treilea tehnician după 15 etape. Clubul din Bănie a anunțat azi că a semnat un contract cu Eugen Trică. Nu a precizat însă și durata angajamentului.
Noul antrenor îl înlocuiește pe Flavius Stoican, care și-a reziliat contractul în cursul săptămânii trecută. În etapa din weekend cu Sepsi Sf. Gheorghe, FC U Craiova 1948 a avut pe banca tehnică un antrenor interimar, pe Dan Vasilică. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Eugen Trică a promovat FC U Craiova 1948 în Liga 1

Eugen Trică (45 ani) este deja al treilea antrenor al echipei în acest sezon. Nou-promovata a început cu Adrian Mutu. Interesant este faptul că Trică este și cel care a adus echipa în Liga 1, dar clubul a preferat să meargă pe mâna "Briliantului" la startul anului competițional.
FC U Craiova 1948 a încheiat turul Ligii I pe locul 13, cu 14 puncte, având doar trei victorii. Sarcina lui Eugen Trică este să scoată echipa din zona retrogradării, în acest moment fiind pe loc de baraj.
Înainte de a reveni la echipă, Trică semnase cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care a condus-o în 5 partide în Liga 2. Gorjenii nu au fost învinși în această perioadă.
De remarcat faptul că Flavius Stoican a rezistat doar 4 meciuri la echipa din Bănie. "Despărțirile sunt ceva normal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărțit amiabil, am fost chemat să ajut. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie", a declarat Stoican la despărțire.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo