Într-o carusel al schimbărilor de antrenori în Liga 1, FC U Craiova 1948 a ajuns la al treilea tehnician după 15 etape. Clubul din Bănie a anunțat azi că a semnat un contract cu Eugen Trică. Nu a precizat însă și durata angajamentului.
Noul antrenor îl înlocuiește pe Flavius Stoican, care și-a reziliat contractul în cursul săptămânii trecută. În etapa din weekend cu Sepsi Sf. Gheorghe, FC U Craiova 1948 a avut pe banca tehnică un antrenor interimar, pe Dan Vasilică. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Eugen Trică a promovat FC U Craiova 1948 în Liga 1

Eugen Trică (45 ani) este deja al treilea antrenor al echipei în acest sezon. Nou-promovata a început cu Adrian Mutu. Interesant este faptul că Trică este și cel care a adus echipa în Liga 1, dar clubul a preferat să meargă pe mâna "Briliantului" la startul anului competițional.
FC U Craiova 1948 a încheiat turul Ligii I pe locul 13, cu 14 puncte, având doar trei victorii. Sarcina lui Eugen Trică este să scoată echipa din zona retrogradării, în acest moment fiind pe loc de baraj.
Înainte de a reveni la echipă, Trică semnase cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care a condus-o în 5 partide în Liga 2. Gorjenii nu au fost învinși în această perioadă.
De remarcat faptul că Flavius Stoican a rezistat doar 4 meciuri la echipa din Bănie. "Despărțirile sunt ceva normal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărțit amiabil, am fost chemat să ajut. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie", a declarat Stoican la despărțire.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00