Ionuț Chirilă a fost deranjat seara trecută după partida din Ștefan cel Mare dintre Academica Clinceni și Rapid, scor 2-3. "Lanterna roșie" a condus de două ori echipa din Giulești, dar s-a văzut învinsă după reușita lui Dandea din minutul 85.
La finalul partidei, tehnicianul a acuzat maniera de arbitraj a "centralului" Robert Avram și a brigăzii sale, fiind de părere că echipa sa putea scoate mai mult din această partidă, dacă nu ar fi existat erori de arbitraj:
"Un meci frumos cu goluri multe, am construit bine, nu am ajuns la consistența să putem juca și împotriva arbitrajului. Ceea ce s-a întâmplat depășește orice măsură. E un cartonaș roșu la Belu de o gravitate imensă, Ureche are piciorul pe linie la penalty-ul repetat, iar faultul lui Pîrvulescu începe mult în afara careului.
Romanian Liga I
Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"
27/11/2021 LA 21:28
Nu putem juca și împotriva unei echipe bune și a manierei de arbitraj care ne-a frânt aripile. Sunt greșeli impardonabile, te dau înapoi, am fi putut câștiga meciul, poate măcar un egal", a declarat Ionuț Chirilă la Digi Sport după partidă.

Ionuț Chirilă crede că Academica Clinceni se poate salva de la retrogradare

La finalul turului, Academica Clinceni, echipă care a jucat sezonul trecut în playoff, se află pe ultima poziție, cu doar 4 puncte, fără vreo victorie în cele 15 etape disputate până acum. Chiar și în aceste condiții, tehnicianul echipei din Clinceni crede că echipa sa se poate salva de la retrogradare, jocul prestat contra Rapidului dând speranțe pentru partidele din perioada următoare:
"Am jucat de la egal la egal cu Rapid, o echipă de playoff. Fără fazele de arbitraj, adică se repetă penalty-ul plus fault grosolan la Omoh, aveam cel puțin un rezultat de egalitate.
Am condus de două ori Rapidul. Jucătorii mei nu ar fi pierdut niciodată cu un arbitraj imparțial. Mai sunt enorm de multe etape, jucătorii trebuie să-și vadă de pregătire, în ceea ce privește problemele celelalte, vom vedea dacă se vor rezolva", a mai spus Ionuț Chirilă după partida cu Rapid.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
27/11/2021 LA 20:30
Romanian Liga I
Rapid s-a întors acasă! Primele imagini cu jucătorii lui Mihai Iosif pe noua arenă din Giulești
24/11/2021 LA 18:52