Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a decis pe cine transferă, dacă Vlad Chiricheș spune "nu". Surpriză imensă

Cristian Mihală

Actualizat 30/05/2023 la 10:41 GMT+3

FCSB speră ca Vlad Chiricheș să dea un răsuns pozitiv la oferta pe care conducerea roș-albaștrilor i-a făcut-o, dar are și o variantă de backup, în contextul probabil în care internaționalul român va refuza să revină în Superligă. Vicecampioana este în negocieri cu Igor Armaș, fundașul de 35 de ani de la Voluntari.

Igor Armaș, în duel cu Andrea Compagno

Credit imagine: Eurosport

FCSB a renunțat deja la Iulian Cristea și Joonas Tamm, iar Joyskim Dawa nu oferă nici el prea multă siguranță defensivei. În acest context, vicecampioana încearcă să îl aducă pe Vlad Chiricheș, însă fotbalistul lui Cremonese va fi foarte dificil de adus.
Fanatik anunță că FCSB e deja pregătită de un eventual refuz al fostului jucător de la Tottenham și Napoli și tratează transferul lui Igor Armaș, de la Voluntari. Acestuia îi expiră contractul cu echipa ilfoveană în această vară și poate ajunge sub formă de jucător liber de contract.
Surprinde alegerea roș-albaștrilor, în condițiile în care moldoveanul va împlini în aproximativ o lună 36 de ani, dar probabil că stafful administrativ al roș-albaștrilor vrea să mizeze pe experiență.
Armaș a ajuns în România în urmă cu 5 ani, după ce evoluase pentru Anzhi, în Rusia. A evoluat doar la Voluntari în țara noastră, dar, în cariera sa, și-a mai trecut în CV formații precum Kuban Krasnodar (Rusia), Hammarby (Suedia) și Zimbru Chișinău (Moldova).
Cu 83 de meciuri la naționala Moldovei, Armaș poate aduce experiență într-un lot tânăr, dar, având în vedere vârsta, nu e o soluție pe termen lung. De notat că FCSB l-a mai ochit și pe slovenul Andraz Struna (34 de ani), fost la Voluntari, care în prezent e liber de contract.

Ce îi oferă FCSB lui Vlad Chiricheș

Retrogradat cu Cremonese, Vlad Chiricheș nu va mai continua cel mai probabil în Serie B. El mai are contract un an, dar conducerea clubului i-a transmis deja că nu îi poate suporta salariul de 700.000 de euro și i-a pus în vedere că se poate transfera gratis în altă parte.
FCSB vrea să profite de această situație și i-a făcut fundașului central de 33 de ani o ofertă extrem de tentantă. Potrivit Fanatik, salariul oferit de roș-albaștrii apărătorului e de 30.000 de euro/lună. El va deveni astfel cel mai bine plătit jucător din Superligă, la egalitate cu Florinel Coman. În plus, internaționalul român va primi și o primă de instalare consistentă, venind din postura de jucător liber de contract, dar și prime speciale de obiectiv. În total, Chiricheș poate ajunge la peste jumătate de milion de euro câștigat la FCSB în următorul an.
Fundașul central a cerut timp de gândire câteva zile înainte de a lua o decizie finală, dorind probabil să cântărească și celelalte opțiuni pe care le are. Din câte se pare, prioritatea internaționalului român e să rămână în străinătate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo