Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB dă afară 4 jucători! Roş-albaştrii renunţă inclusiv la un fotbalist care a evoluat constant

Cristian Mihală

Actualizat 08/10/2022 la 10:24 GMT+3

FCSB este gata să se despartă de patru jucători în iarnă. Conducerea a anunțat că va renunța la fotbaliștii care nu au dat randament, înfrângerea cu Silkeborg, scor 0-5, contribuind decisiv la această decizie.

Răzvan Oaidă

Credit imagine: Eurosport

Așa cum Eurosport v-a anunțat ieri, Bogdan Rusu este primul jucător "disponibilizat" de FCSB, în perioada următoare de mercato. Vârful adus de la Mioveni a dezamăgit, iar prestaţia din partida cu Silkeborg, când a fost schimbat la pauză, a fost decisivă. Pentru că atacantul de 32 de ani a evoluat deja la două formaţii în actuala stagiune, el nu are decât varianta întoarcerii la formaţia argeşeană, în iarnă. Lucru care a fost confirmat de oficialii vicecampioanei, aseară.

După Rusu, alţi 3 fotbalişti ai FCSB îşi fac "bagajele"

În direct la Digisport, vineri seară, cei din conducerea roş-albaştrilor au dezvăluit că alţi 3 jucători, pe lângă Rusu, sunt pe lista indezirabililor şi îşi vor căuta echipă în iarnă. Nici în schimbul lor, FCSB nu va avea vreo pretenţie financiară, urmând a-i ceda gratis.
Astfel, Răzvan Oaidă (24 de ani), Andrei Dumiter (23 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani) vor părăsi gruparea condusă încă de Nicolae Dică în iarnă. Niciunul nu a reuşit să se impresioneze în acest sezon, ultimii doi fiind prezenţe meteorice printre titulari.
Oaidă a strâns de departe cele mai multe minute, figurând în 9 partide în campionat şi în 3 partide în Conference League. Dar prezenţa lui a fost justificată de faptul că FCSB a avut probleme cu accidentările. Ajuns în 2019 la FCSB, mijlocaşul a primit numeroase şanse, dar nu a dat randamentul dorit în birouri şi are liber să plece. Dintre toţi jucătorii la care vicecampioana va renunţa în iarnă, fostul fotbalist de la Botoşani pare pierderea cea mai mare, cel puţin dacă ne raportăm la prezenţa sa constantă între fotbaliştii care prindeau minute meci de meci. În total, în sezoanele petrecute în tricoul roş-albastru, Oaidă a strâns 85 de prezenţe, marcând 5 goluri.
În privinţa lui Dumiter, lucrurile sunt clare, mai ales că acum ofensiva lui Dică arată, cel puţin pe hârtie excelent, odată cu aducerile lui Compagno şi Miculescu. Vârful de 23 de ani a prins minute în doar 6 partide în acest sezon, reuşind un gol.
În fine, Marco Dulca era de aşteptat să ofere echilibru la mijlocul terenului, dar nici el nu a impresionat în cele 6 partide în care a fost folosit. Înainte de a accepta oferta FCSB, mijlocaşul de 23 de ani a avut varianta 2.Bundesliga, dar a renunţat la oferta nemţilor crezând că poate să îşi relanseze cariera la vicecampioana României. A fost destul de nesigur în confruntările în care a fost aruncat în luptă, iar cum la FCSB nu există răbdare, băiatul lui Cristi Dulca va fi pus pe liber.
Pentru formaţia lui Dică, urmează duelul cu Petrolul (duminică, 21:30), iar victoria e obligatorie pentru a ne compromite şi mai mult şansele de calificare în play-off. În contextul în care roş-albaştrii nu se vor întoarce cu cele 3 puncte de la Ploieşti, soarta staffului tehnic pare pecetluită, conducerea urmând a-l înlocui pe antrenor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo