Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură grea pentru FCSB! Craiova i-a "furat" un jucător pe care Dică îi voia neapărat

Cristian Mihală

Actualizat 29/07/2022 la 11:47 GMT+3

FCSB îl pierde pe Alexandru Ișfan după ce jucătorul s-a înțeles cu Universitatea Craiova. Fiind unul dintre cei trei fotbaliști doriți de Dică, Ișfan va ajunge sub comanda lui Laszlo Balint, după ce oltenii au fost mai rapizi în negocierile cu FC Argeș.

Alexandru Ișfan

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Noul antrenor de la FCSB spera la trei transferuri după ce a reușit să se califice în turul 3 preliminar din Conference League, însă unul dintre jucători a ales deja alt drum. Este vorba despre Alexandru Ișfan de la FC Argeș, care s-a înțeles cu echipa din Bănie și va evolua în tricoul alb-albastru.
Așadar, FCSB încasează o lovitură grea după ce jucătorul cotat la 600.000 de euro a ajuns la una dintre principalele contracandidate la titlu. Valoarea jucătorului de pe site-ul de specialitate Transfermarkt este și suma în schimbul căreia se face mutarea. Doar că oltenii adaugă în tranzacție și un jucător U21, pe care îl vor da sub formă de împrumut la FC Argeș, anunță AntenaSport.
Atât FCSB, cât și Craiova, au reușit aseară calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Bucureștenii s-au impus cu 4-2 în returul cu Saburtalo, în timp ce formația pregătită de Laszlo Balint a câștigat fără emoții, scor 3-0 cu Vllaznia.
Cu Alexandru Ișfan întors din drum, FCSB trebuie să se reorinteze rapid și forțează aducerea lui David Miculescu de la UTA și Safranko, fost jucător la Sepsi. Cu bugetul asigurat în urma vânzării lui Tănase, vicecampioana va trebui să facă tot posibilul pentru a se întări, în vederea accederii în grupele europene, dar și a luptei din campionat.

FCSB - DUNAJSKA STREDA, MECIUL DIN TURUL 3 AL CONFERENCE LEAGUE

FCSB ar trebui să se impună în fața slovacilor și să joace play off-ul pentru calificarea în grupe, având în vedere că pornește ca mare favorită. Streda a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul intern și nu a reușit vreodată să cucerească titlul.
Lotul FCSB este de trei ori mai valoros, însă slovacii nu trebuie subestimați. Meciul se joacă joi, 4 august, iar bucureștenii vor veni după partida de campionat cu U Craiova 1948, care se joacă luni. Doar trei zile vor avea la dispoziție elevii lui Dică pentru a se pregăti de duelul european.
Pe lângă FCSB, România se poate mândri cu prezența altor 3 echipe în această fază a competiției. După ce au reușit să treacă de adversari modești, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi se luptă pentru potul de 3 milioane de euro pus la bătaie de UEFA pentru calificarea în grupe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo