Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj

Cristian Mihală

Publicat 03/08/2022 la 13:11 GMT+3

ACS FC Dinamo l-a transferat pe Cristi Bud, dublu campion al României cu CFR Cluj. Echipa din Liga a 4-a țintește promovarea.

Cristi Bud

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Cristi Bud, atacantul de 37 de ani, a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că este noul jucător a lui ACS FC Dinamo. Alb-roșiii au ales un atacant cu experiență pentru a se putea bate cu șanse reale la promovarea în Liga a 3-a. Formația patronată de Nicolae Badea și antrenată de Anrei Cristea încearcă să se claseze pe primele locuri în acest sezon.

"New Challenge" pentru Bud, la Dinamo, din liga a 4-a

Cristi Bud a postat o poză cu sigla lui Dinamo, însoțită de mesajul: "New challenge". Astfel, atacantul se va alătura lotului de la ACS FC Dinamo.
Echipa antrenată de Andrei Cristea are numai de câștigat după venirea lui Cristi Bud. Experiența sa la nivel înalt poate contribui decisiv în unele momente cheie din noul sezon al Ligii a 4-a. Cotat la 100.000 de euro, atacantul are un CV bogat și a evoluat în fotbalul mare atât în țară, cât și în străinătate. Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, Bihor Oradea, Debrecen, Pandurii, Milsami, ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna sau Hermannstadt sunt doar câteva dintre echipele pe la care a trecut. Cele mai mari performanțe au fost reușite la Cluj, unde a cucerit 4 trofee: două campioante și două Cupe ale României.

Andrei Cristea are încredere în proiectul lui Badea

Instalat pe bancă în vara acestui an, Andrei Cristea, fost jucător la gruparea care evoluează în Liga a 2-a, declară că proiectul din Liga a 4-a este unul de viitor, în care crede foarte mult.
"Este foarte multă treabă, este un proiect în care eu cred. Am încredere că, alături de cei din conducere, cu Silviu Ion, cu staff-ul meu, vom face lucruri frumoase. I-am mulțumit domnului Nicolae Badea, nu doar pentru poziția pe care mi-a oferit-o, dar și pentru faptul că s-a gândit mereu la mine.
În trecut, mi-a spus că atunci când mă voi lăsa de fotbal voi avea o ușă deschisă la dumnealui. Este un proiect nou pentru acest club. Sunt discuții vechi, chiar și când eram la Iași. Atunci i-am mulțumit pentru că aveam multe promisiuni din partea aceea, dar oamenii au uitat repede și am preferat să merg cu oameni de încredere și care știu ce vor. ", a spus Cristea în momentul sosirii sale aici, pentru DigiSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo