Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului. Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, ultimii veniți

Romeo Ene

Publicat 25/01/2022 la 15:25 GMT+2

Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare, iar "câinii" au mai adus doi jucători de la campioana CFR Cluj, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.

Jonathan Rodriguez, primul fotbalist din Liga 1 confirmat cu COVID-19

Credit imagine: Eurosport

Cei doi au sosit în Ștefan cel Mare sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, acolo unde vor fi colegi cu portarul Cristiano Figueiredo, adus, de asemenea, din Gruia.
Dusan Celar vine de la echipa a doua clujenilor, nefiind inclus pentru lotul de Liga 1 din acest sezon și va fi concurent pe post cu Mirko Ivanovski, în timp ce Jonathan Rodriguez are peste 100 de meciuri în Liga 1, în tricoul Botoșaniului și al CFR-ului.
Mijlocașul argentinian nu intra în planurile lui Dan Petrescu pentru a doua parte a sezonului.

Dinamo a ajuns la 9 transferuri în această perioadă de mercato

Dinamo a emis un comunicat oficial pe pagina de Facebook a clubului în care anunță împrumutul celor doi jucători din Gruia: "Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo București
FC Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.
Mijlocaș central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoșani, între 2017 și 2021, 117 partide și 8 goluri.
Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 și a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universității Craiova.
18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.
Bine ați venit la Dinamo București, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar!"
Cei doi ar putea debuta la Dinamo chiar în derby-ul cu FCSB, care se va juca duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo și CFR Cluj, în relații bune

Dinamo are o relație bună cu CFR Cluj din punct de vedere al transferurilor. Cătălin Itu a fost împrumutat în Ștefan cel Mare vara trecută, revenind în Gruia în această iarnă, iar Cristiano Figueiredo a venit în Ștefan cel Mare de la CFR.
Dinamo este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, iar în acest sens, au avut loc mai multe mișcări de trupe în Ștefan cel Mare.
Au plecat 9 jucători până acum: Petar Gluhakovic, Andre Pinto, Răzvan Popa, Michel Espinosa, Deian Sorescu, Marko Nunic, Cătălin Țîră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu, în timp ce Plamen Iliev și Steliano Filip nu-și mai doresc să rămână în Ștefan cel Mare.
CITEȘTE ȘI:
În schimb, dinamoviștii au transferat la fel de mulți jucători: Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Alin Buleică, Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, precum și ultimii doi de la CFR.
5 dintre nou-veniți au debutat în înfrângerea lui Dinamo de la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-2.
Trupa lui Flavius Stoican se află într-o situație extrem de grea, fiind pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte după 22 de etape, la 7 puncte de U Craiova 1948, care se află pe un loc de baraj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo