Deși jucătorul a anunțat în nenumărate rânduri faptul că vrea să plece de la Dinamo, conducerea clubului, prin vocea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că acesta nu va pleca în orice condiții.
În aceeași situație se află și portarul bulgar Plamen Iliev, care nu vrea să mai continue la Dinamo de teama suporterilor, care sunt nemulțumiți de rezultatele slabe ale echipei din acest sezon.
Citește și:
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
ACUM 3 ORE

Filip nu mai vrea să joace la Dinamo

Fotbalistul l-a anunțat pe tehnicianul echipei, Flavius Stoican, că va pleca într-o minivacanță și nu va evolua în amicalul cu Farul, care se va desfășura astăzi, începând cu ora 18:00.
Mai mult decât atât, fundașul stânga nu a făcut o pregătire centralizată alături de colegii săi, ci s-a antrenat separat.
"Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.
Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult.Sunt extenuat, nu mai pot.", a mărturisit Filip, pentru ProSport.
Dinamo a pierdut primul amical al iernii, 0-2 cu CS Mioveni, iar Filip nu s-a aflat în lotul "câinilor". Pe 5 ianuarie, la prezentarea oficială a lui Flavius Stoican drept antrenor al lui Dinamo, acesta anunța că Filip i-a spus că vrea să continue la Dinamo.
Lucrurile s-au schimbat de atunci, iar tehnicianul a precizat că decizia a fost luată strict de jucător, din cauza unui "blocaj psihic" apărut în urma conflictului pe care l-a avut cu suporterii: "Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu", a menționat Stoican, după meciul cu Mioveni.
Pentru Dinamo, 2022 începe cu partida din deplasare cu FC Argeș, meci ce va avea loc pe 21 ianuarie.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 20 ORE