Flavius Stoican nu are timp de pierdut și a început deja să ia primele decizii în calitate de antrenor al lui Dinamo. Împreună cu conducerea, Stoican a stabilit deja care sunt primii 5 jucători care vor pleca în această iarnă.
Conform gsp.ro, Constantin Nica, Nikos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic și Petar Gluhakovic au fost chemați la negocieri pentru rezilierea contractelor. Lotul lui Dinamo este unul foarte numeros, astfel că e posibil ca alți fotbaliști să fie împrumutați.
Stoican a schițat deja și campania de achiziții din ianuarie. Potrivit sursei citate, Dinamo va aduce maxim 5 fotbaliști în această iarnă, fiind căutați în special români sau străini care au mai activat în Liga 1. Stoican își dorește întăriri pe axul central, de la apărare până la atac.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 8 ORE
În plus, Stoican pare decis să le ofere o șansă și fotbaliștilor care ar fi fost îndepărtați de Mircea Rednic, printre aceștia numărându-se și Steliano Filip sau Casmin Matei.
Citește și:
IOAN ANDONE ÎI CERE DEMISIA LUI IULIU MUREȘAN ȘI FACE PRAF UN JUCĂTOR DE LA DINAMO: "O SĂ VEDEȚI SCANDAL!"
VAL DE RETRAGERI DIN DDB DUPĂ DEMITEREA LUI MIRCEA REDNIC DE LA DINAMO! REACȚIA FANILOR: "NU NOI L-AM DEMIS!"

Flavius Stoican, convins că o poate salva pe Dinamo

Dinamo este penultima în Liga 1, dar sistemul competițional (înjumătățirea punctelor) păstrează vii speranțele că gruparea din Ștefan cel Mare va fi pe prima scenă și în următorul sezon. De acest lucru este convins și Stoican, care a mărturist că este conștient de situația delicată în care a preluat clubul, dar că este încrezător că împreună cu jucătorii o va scoate la capăt.
"Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo. Fiindcă în această situație primează binele clubului. Cu atât mai mare e ambiția mea. Promisiuni sunt ușor de spus din gură, eu atât vreau: să muncesc alături de jucători! Pentru mine ei sunt cei mai importanți.", a spus Stoican.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55