Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, înaintea meciului cu liderul Farul: "De acum începe play-off-ul, ne așteaptă 11 finale!"

Irina Aldea

Publicat 10/03/2023 la 16:12 GMT+2

Adrian Mutu, antrenorul FC Rapid București, a transmis că play-off-ul începe odată cu meciul pe care echipa lui îl va juca sâmbătă împotriva liderului Superligii, Farul Constanța.

Adrian Mutu

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că începând de la partida cu Farul Constanţa, din ultima etapă a sezonului regulat, pentru formaţia sa practic începe play-off-ul, urmând să aibă de jucat 11 finale până la finalul campionatului, scrie Agerpres.
"Practic de mâine pentru noi începe play-off-ul pentru că întâlnim Farul, echipa de pe primul loc. Aşa că de mâine încolo avem 11 meciuri ca 11 finale. Sperăm să câştigăm, abordăm meciul la victorie aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Nu e un meci uşor, dar vrem să câştigăm, bineînţeles. Am analizat meciul din tur, Farul e o echipă grea. Alibec este unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară, aşa cum este şi Dugandzic. Bineînţeles că trebuie să fim atenţi la el pentru că este periculos. Ioniţă e suspendat pentru partida de mâine, mi-ar fi plăcut să-l avem cu noi, dar eu sper că acela care va intra în locul lui îi va suplini absenţa", a spus tehnicianul.
CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu se gândește deja la play-off

După înfrângerea cu 0-1 din etapa precedentă cu FC Hermannstadt, Mutu a menţionat că jucătorii săi trebuie să înţeleagă cât de important este să fie conectaţi din primul minut al partidelor: "La meciul cu Hermannstadt la nivel tactic nu a fost nicio problemă, pentru că am dominat din toate punctele de vedere. A fost însă o problemă de atitudine în prima repriză. Concluzia este că dacă nu intrăm conectaţi, gata de luptă şi de muncă din primul minut, orice meci se transformă într-unul foarte greu. Aşa că de mâine încolo nu vom mai juca decât cu primele şase clasate, deci va fi greu fiecare meci. Trebuie să fim gata să ne sacrificăm şi să luptăm până în ultimul minut", a menţionat Mutu.
Referitor la Marko Dugandzic, care a ratat un penalty în meciul cu FC Hermannstadt, tehnicianul a afirmat: "Dugandzic este unul dintre cei care bat penalty-uri. Eu i-am spus şi lui să mai schimbe pentru că e şi el analizat aşa cum sunt toţi cei care bat penalty-uri. Aşa că dacă ar diversifica puţin nu ar fi rău pentru el''.
Antrenorul a menţionat că decizia de rejucare a partidei Sepsi OSK - FC U Craiova 1948, întreruptă pentru scandările xenofobe, este corectă. "Nu contează cine merge în play-off. Dar dacă ar fi să am o preferinţă, aş vrea FC U Craiova pentru că e echipa pe care am antrenat-o. A fost o decizie bună şi corectă rejucarea pentru ca să se dispute pe teren calificarea în play-off", a explicat el.
Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei ''Gheorghe Hagi'' din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 30-a a Superligii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo