Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Ivan, declarație de necrezut despre antrenorul care l-a exclus din lot: "L-am rugat pe Rădoi să rămână!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/12/2022 la 23:41 GMT+2

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea cu CS Mioveni, în primul meci fără Mirel Rădoi pe bancă. La finalul jocului, fotbaliști olteni au comentat pe seama deciziei fostului selecționer de a-și da demisia după meciul din Cupa României.

Universitatea Craiova - CS Mioveni

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Universitatea Craiova s-a deplasat la CS Mioveni în prima partidă fără Mirel Rădoi, care a demisionat de la echipă la mijlocul săptămânii trecute, după eliminarea din Cupa României.
Discuțiile avute cu conducerea clubului l-au determinat pe fostul selecționer să înceteze colaborarea cu formația din Bănie, cu atât mai mult cu cât rezultatele nu erau nici ele cele așteptate.
După plecarea lui Rădoi, interimatul a fost preluat de Dragoș Bon, care a reușit să obțină cele trei puncte în deplasarea din Argeș.
La finalul jocului, fotbaliștii Craiovei au fost întrebați la zona de flash-interviu despre demisia lui Mirel Rădoi și despre cum au primit această veste, iar răspunsurile au fost de-a dreptul epice.
CITEȘTE ȘI:

Andrei Ivan, declarație de necrezut: "L-am rugat pe Rădoi să rămână!"

Mirel Rădoi a plecat de la echipă după ce ultima perioadă la club fusese ca o adevărată furtună. Tehnicianul s-a supărat pe Ivan, Markovic, Hanca și Vână, pe care i-a înlăturat din lot, iar apoi a ajuns să aibă discuții cu președintele Sorin Cârțu, care l-a criticat pentru decizia luată, cu atât mai mult cu cât nu s-a consultat cu nimeni în prealabil.
După plecarea lui Rădoi, Ivan a revenit în planurile echipei, dar evoluția sa din meciul cu Mioveni a fost mult sub așteptări.
Chiar și așa, atacantul a surprins la flash-interviu, atunci când a fost întrebat despre plecarea celui care îl exilase de la nivelul echipei, afirmând că el împreună cu ceilalți colegi l-au rugat pe Rădoi să rămână.
"Chiar nu vreau să comentez despre asta, doar eu și familia mea știm ce a fost (n.r. - despre excluderea din lot). Ne-a surprins plecarea lui Mirel Rădoi, tot vestiarul a fost surprins. Am vorbit cu Mister și l-am rugat să râmână, dar asta a fost decizia dânsului și nu am avut ce să facem. A fost decizia lui să mă excludă și nu am avut ce să comentez. Contează că m-a readus și m-a băgat din nou. Momentan e domnul Dragoș Bon, îl știam de dinainte", a declarat Andrei Ivan, la Digisport, după victoria de la Mioveni.

Alex Cîmpanu a dat cărțile pe față: "Da, au dreptate!"

Suporterii Universității Craiova au făcut deplasarea la Mioveni, însă reprezentanții Peluzei Nord nu au mai cântat pentru echipă, așa cum făceau de obicei. Aceștia nu l-au uitat pe fostul antrenor, Mirel Rădoi, afișând mai multe mesaje cu trimitere la cele întâmplate săptămâna trecută, reproșându-le jucătorilor că sunt vinovați pentru schimbările atât de dese de antrenor.
Fanii olteni rămân la ideea că Rădoi a fost înlăturat din cauza jucătorilor, așa că aceștia au fost taxați la meciul de la Mioveni.
"Un fleac...L-ați ciuruit și pe ăsta!", a fost primul mesaj postat de galeria Craiovei, care a continuat mesajele și în partea a doua a jocului.
La finalul meciului, marcatorul singurului gol al duelului, Alex Cîmpanu, a fost întrebat dacă este adevărat ceea ce acuză suporterii, care au fost critici, considerând că fotbaliștii sunt cei care își îndepărtează antrenorii. Răspunsul a fost unul simplu, dar plin de semnificație și totodată greu de descifrat: "Da, așa e, suporterii au dreptate!", a afirmat mijlocașul oltenilor.

Bogdan Vătăjelu îl regretă pe Rădoi: "Nu pot să plece 10 jucători, căci întotdeauna antrenorul este cel care pleacă"

Și fundașul stânga Bogdan Vătăjelu și-a arătat regretul vizavi de plecarea lui Mirel Rădoi, considerând că echipa traversează o perioadă dificilă, în care jucătorii nu mai înțeleg ce anume se întâmplă în cadrul lotului.
"Orice schimbare de antrenor este urâtă pentru o echipă, pentru club în general, pentru că te obișnuiești cu idei tactice, ai o rutină zilnică, după care schimbi totul a doua zi. Asta este viața noastră a fotbaliștilor și trebuie să ne adaptăm pentru că după cum vedeți nu pot să plece 10 jucători, căci întotdeauna antrenorul este cel care pleacă. Asta este vina noastră, trebuie să ne dăm seama că am greșit și trebuie să dăm mai mult pentru viitorul nostru.
Îi știu pe suporteri,îi înțeleg, sunt lângă noi, dar trebuie să înțeleagă că sunt și echipe mari care trec prin perioade proaste", a declarat Vătăjelu, după succesul din Argeș.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo