Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Ivan, dorit de o echipă de tradiție din Franța! Craiova ar fi primit deja o ofertă pentru el

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/08/2022 la 15:41 GMT+3

Andrei Ivan este dorit în Franța de o echipă de tradiție. Bordeaux ar fi pus ochii pe atacantul care a impresionat la Craiova.

Andrei Ivan în Liechtenstein - România

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Bordeaux a retrogradat în liga a doua franceză și a avut mari probleme financiare, fiind aproape să fie retrogradată chiar în al treilea eșalon. Echipa este pe drumul cel bun și pregătește revenirea în prima ligă, iar pentru asta încearcă să se întărească.
Conform gsp.ro, pe lista francezilor se află și Andrei Ivan, jucătorul Universității Craiova. Atacantul a avut un sezon 2021-2022 foarte bun, reușind să înscrie de 17 ori și a oferit 12 assist-uri în cele 40 de meciuri pe care le-a jucat. Conform sursei citate, Bordeaux ar fi făcut deja o ofertă oficială pe numele lui Ivan.
Deși nu s-au oferit multe detalii despre ofertă, numele formației din Franța este foarte atractiv. Bordeaux este de 6 ori campioană în Hexagon, fiind finalistă a Cupei UEFA în sezonul 1995-1996. Mai are în palmares 4 cupe ale Franței, 3 Supercupe și 3 Cupe ale Ligii. Cel mai reprezentativ jucător trecut pe la acest club este Zinedine Zidane, cel care a făcut istorie la Real Madrid atât ca jucător, cât și ca antrenor.
Andrei Ivan nu ar fi la prima aventură în străinătate, după ce a fost cumpărat de Kuban Krasnodar în 2017, în schimbul a 3 milioane de euro. Nu s-a adaptat acolo, fiind împrumutat la Rapid Viena și, mai apoi, revenind la olteni.

Universitatea Craiova vrea grupele Conference League

Formația din Bănie se concentrează pe meciul din Conference League cu Zoria Luhansk. Principalul obiectiv este accederea în grupele competiției, iar un eventual eșec îi poate aduce demiterea antrenorului, Laszlo Balint.
Pentru olteni nu există altă alternativă decât cea a calificării în grupele europene. Conducerea a fixat acest lucru ca obiectiv principal, cel puțin pentru prima parte a sezonului.
Craiova va juca joi, în deplasare, prima manșă a dublei cu Zoria. Meciul se va juca în Polonia, din cauza situației din Ucraina. În cazul în care trece de acest tur, acestea ar fi posibilele adversare ale Universității în play off:
  • Hapoel Be’er Sheva (Israel) - Lugano (Elveția)
  • Fehervar (Ungaria) - Petroclub Hîncești (Moldova)
  • Rakow (Polonia) - Spartak Trnava (Slovacia)
  • Levski Sofia (Bulgaria) – Hamrun Spartans (Malta)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo