Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a oficializat tranferul unui nou atacant! Jucătorul a evoluat la echipa de tineret a lui Lille

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/09/2022 la 17:02 GMT+3

CFR Cluj a anunțat transferul unui nou fotbalist. Este vorba despre Ibrahima Mandefu, jucător Senegalez cu origini franceze. Este a 12-a mutare făcută de ardeleni în această vară.

Ibrahima Mandefu CFR

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
CFR Cluj a mai adus un atacant și a anunțat oficial transferul lui Ibrahima Mandefu. Jucătorul în vârstă de 21 de ani este născut în Franța și a trecut pe la unele echipe cu nume din Hexagon. Noul jucător al ardelenilor a jucat pentru echipele de tineret ale celor de la Lille, Lens sau Amien. Atacantul va juca la echipa a doua a lui CFR.
"Bun venit, Ibrahima Mandefu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mandefu, atacant în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Senegal, având și cetățenie franceză, a mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens și Lens.
De curând, Mandefu a primit convocarea la naționala U23 a Senegalului pentru acțiunile din luna septembrie.Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!", a fost mesajul celor de la CFR.
Citește și:

CFR Cluj a făcut 12 transferuri în această vară

CFR Cluj a mai transferat 11 jucători pe lângă aducerea lui Mandefu. Scuffet a devenit titular în poarta ardelenilor, iar Betancor și Malele sunt oameni de bază în formația aliniată de Dan Petrescu.
Iată o listă cu celelalte transferuri ale clujenilor:
Vito Hammershoy-Mistrati – de la Randers
Jefte Betancor – de la Farul Constanța
Denis Kolinger – de la Vejle
Christopher Braun – de la FC Botoșani
Simone Scuffet – de la APOEL Nicosia
Karlo Brucic - de la FC Koper
Karlo Muhar – de la Lech Poznan
Cephas Malele – de la Al-Tai
Jean-Claude Billong - de la Clermont
Rangelo Janga - de la Apollon Limassol
Jose "Ze" Gomes - de la Seregno
CFR Cluj a reușit o victorie importantă duminică seară, învingând-o cu 2-0 pe Universitatea Craiova. Campionii vor primi vizita celor de la Sivasspor, joi, în etapa a doua a grupelor Conference League. Poate fi un duel cheie pentru locul 2, ambele echipe având câte un punct și locul 1 fiind aproape asigurat cehilor de la Slavia Praga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo