Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea de la FCSB așteaptă demisia lui Dică! Cei doi antrenori care i-ar putea lua locul

Nicu Savin

Actualizat 01/11/2022 la 07:39 GMT+2

FCSB a pierdut în deplasare cu U Cluj, scor 1-2, iar postul lui Nicolae Dică este în pericol. Șefii clubului și-au pierdut răbdarea cu actualul antrenor și eventuala demisie a acestuia ar fi acceptată pe loc. Oficialii au deja două variante de înlocuire: Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță.

Nicolae Dică

Credit imagine: facebook

FCSB a oprit seria de 4 victorii succesive în SuperLiga, fiind învinsă pe terenul lui U Cluj, scor 1-2. "Roș-albaștrii" au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, iar apele sunt din nou tulburi la gruparea din Berceni, pericolul ratării play-off-ului planând mai mullt ca niciodată.
Dică și-a criticat aspru jucătorii la finalul partidei de pe Cluj Arena, dar conducerea îl consideră principalul vinovat pentru prestațiile modeste ale echipei. Conform as.ro, antrenorul nu va fi dat afară, dar acesta a fost practic invitat să-și dea demisia. Dacă după meciurile cu Silkeborg acesta a vrut să plece, dar nu a fost lăsat, de data aceasta o eventuală demisie ar fi acceptată pe loc.
Citește și:

FCSB îi caută deja înlocuitor lui Nicolae Dică

Sursa citată notează că oficialii îi caută deja înlocuitor lui Dică și deocamdată există două variante. Primul pe listă ar fi Andrei Prepeliță, demis recent de la FC Argeș, iar al doilea Ilie Poenaru, care este aproape de a fi îndepărtat de la UTA.
Ambii se încadrează în prototipul de antrenor dorit la FCSB, acela care nu trece peste ordinele primite din lojă. Fără rezultate deosebite în carieră, aceștia ar putea accepta să o antreneze pe FCSB fără să pună prea multe condiții.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Rămâne de văzut dacă Nicolae Dică va înțelege că nu mai este dorit și va face pasul înapoi sau se va ambiționa să continue încercând să redreseze coarabia și să ducă echipa în play-off. Teoretic, nimic nu este pierdut. FCSB este pe locul 7, la 3 puncte distață de Petrolul, ocupanta ultimului loc care duce în play-off, dar "roș-albaștrii" au cu două meciuri în minus. În etapa viitoare FCSB va juca acasă derby-ul cu Rapid. Dacă despărțirea de Dică nu se va produce până atunci, sunt șanse mari să aibă loc în cazul unui nou rezultat negativ. Totuși, o victorie contra echipei lui Mutu ar aduce o oarecare liniște, iar conducerea ar putea reveni la sentimente mai bune față de actualul antrenor.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo