Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două reveniri importante la FCSB înainte de duelul cu Craiova! Pe cine va putea conta Pintilii

Bianca Dumitru

Actualizat 13/02/2023 la 19:25 GMT+2

FCSB o va înfrunta în weekend pe Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru a 26-a etapă din SuperLigă. Mihai Pintilii nu va putea conta pe Darius Olaru, suspendat, dar alți doi jucători importanți revin în lotul roș-albaștrilor.

FCSB - UTA Arad

Credit imagine: facebook

FCSB va primi duminică seară, de la ora 20:00, vizita celor de la Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru a 26-a etapă a SuperLigii.
Aseară, la finalul partidei cu FC Voluntari, staff-ul roș-albaștrilor a primit vestea că Darius Olaru va fi indisponibil pentru duelul cu oltenii, din cauza cumulului de cartonașe galbene.
Oficialii vicecampioanei României se vor putea baza, însă, pe alți doi jucători care au lipsit de la partida cu ilfovenii, câștigată cu scorul de 0-2.
Este vorba despre Octavian Popescu, care a fost suspendat o etapă din cauza cartonașelor galbene primite, și despre Joyskim Dawa, care nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu FC Voluntari din cauză că a fost nevoit să plece din țară pentru funerariile unei rude.
Rămâne de văzut dacă fundașul va fi folosit sau nu împotriva Universității Craiova, el dezamăgind la ultima sa prezență, contra celor de la Farul Constanța, când FCSB a pierdut în prelungiri cu scorul de 2-3.
Citește și:

FCSB, fără Olaru la meciul cu Universitatea Craiova

Unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB, Darius Olaru, va rata meciul de runda viitoare contra celor de la Universitatea Craiova, după ce nu a scăpat de cartonașul galben în meciul cu FC Voluntari.
Fotbalistul roș-albaștrilor a fost avertizat în minutele adiționale ale confruntării, după ce a întârziat executarea unei lovituri libere pe care echipa sa o obținuse ca urmare a unui fault aplicat asupra lui Andrea Compagno.
Așadar, odată cu acest galben, Olaru este suspendat, iar Mihai Pintilii nu va putea conta pe el la derby-ul din etapa viitoare a SuperLigii. Vizibil afectat de cele întâmplate, jucătorul vicecampioanei României a părăsit terenul în lacrimi, neputând să fie consolat de restul coechipierilor sau de oamenii din staff.
"Din punctul meu de vedere, Olaru este inima acestei echipe. Este o pierdere foarte importantă. Dar cred că echipa va juca bine și cu cel care îl va înlocui", a spus Leo Strizu după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo