Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Exclus din lot de Mirel Rădoi, Andrei Ivan a semnat un contract pe 5 ani

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/11/2022 la 21:33 GMT+2

Andrei Ivan a fost exclus din lot de Mirel Rădoi înaintea meciului cu Rapid, din etapa a 18-a a SuperLigii, alături de el alți trei colegi neintrând în planurile tehnicianului. Chiar și așa, Mihai Rotaru anunță că Ivan a semnat un nou contract cu formația din Bănie, o înțelegere valabilă pe următorii 5 ani.

Andrei Ivan și Elvir Koljic (Universitatea Craiova)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Mirel Rădoi s-a arătat nemulțumit de atitudinea a patru fotbaliști din lot, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vână fiind excluși din lot pe motiv disciplinar. Tehnicianul oltenilor a declarat la finalul remizei cu Rapid, scor 2-2, că le-a oferit acestora și o a doua șansă, însă în cele din urmă nu i-a mai putut ierta, așa că nu s-a bazat pe ei la meciul din Giulești.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
În ceea ce îl privește pe atacantul de 25 de ani, Rădoi a anunțat că a avut rugămintea la Ivan să nu mai simuleze, pentru că dintr-o astfel de fază a ajuns să se accidenteze.
"Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare", a declarat Rădoi la finalul meciului cu Rapid. Acesta a anunțat că cei patru fotbaliști sunt excluși temporar din lot, urmând a se lua o decizie despre viitorul lor la Craiova.
CITEȘTE ȘI:

Andrei Ivan a semnat pe 5 ani cu Universitatea Craiova

Chiar și așa, la doar trei zile de la acel meci, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a anunțat că Andrei Ivan a semnat în urmă cu două săptămâni un nou contract cu formația din Bănie, echipă la care va activa și în următorii cinci ani.
"Că tot vedeam anunțuri că Ivan nu își prelungește contractul. Ivan și-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile.
Mirel știa acest lucru. Deci Ivan e jucătorul Craiovei, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic.
A zis «Este echipa care m-a format, echipa un am crescut de la 15 ani și 9 luni, voi da totul Dacă plec bine, dacă nu, o viață pentru Știința»", a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Rotaru i-a amendat pe Rădoi și Cârțu după utimele declarații făcute

După ce Mirel Rădoi a anunțat că i-a exclus din lot pe cei patru fotbaliști, președintele Sorin Cârțu a făcut o primă declarație, în care l-a luat în colimator pe tehnician, învinovățindu-l că nu s-a consultat cu nimeni înainte de a lua o decizie atât de dură.
Acum, ambii au intrat în vizorul patronului Mihai Rotaru, care a anunțat că nu va lăsa lucrurile așa, iar Rădoi și Cârțu vor fi amendați.
"Amândoi vor primi amendă. Domnul Rădoi pentru ca nu ai voie să speli în public lucurile murdare dintr-un club. Trebuie să te protejezi. Nu te ajută să faci asta. Doar dacă vrei să faci spectacol.
Iar domnul Cârțu, dacă are ceva cu domnul Rădoi, trebuie să o facă «face to face», nu ne apucăm în spațiul public. Tot ce ține de bucataria internă a unui club trebuie să rămână acolo.
Nu ai voie să te expui cu lucruri de acest gen. Poți să vorbești despre ce s-a jucat, de ce s-a realizat, de ce nu s-a realizat. Eu am această filozofie. Nu am criticat public niciodată un antrenor, un jucător sau un conducător", a adăugat Rotaru.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo