Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Rotaru anunță amenzi la Universitatea Craiova după incidentele din ultimele zile

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/11/2022 la 20:57 GMT+2

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a anunțat că va aplica amenzi în cadrul clubului după evenimentele din ultimele zile, antrenorul Mirel Rădoi și președintele Sorin Cârțu fiind cei vizați.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Universitatea Craiova a făcut remiză cu Rapid în ultima rundă a SuperLigii, scor 2-2, partidă în care Mirel Rădoi nu a contat pe serviciile a patru fotbaliști din lot. La finalul jocului, tehnicianul oltenilor a anunțat că a decis să îi excludă din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vână, nemulțumit de atitudinea acestora.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Sorin Cârțu, președintele formației din Bănie, a declarat că nu este de acord cu pedeapsa lui Rădoi, pe care a catalogat-o ca fiind mult prea dură, învinovățindu-l totodată că nu s-a consultat și cu alți oameni din club înainte de a-i exclude pe cei patru oameni importanți din planurile echipei.
CITEȘTE ȘI:

Mihai Rotaru, supărat pe toată lumea după evenimentele din ultimele zile

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a făcut la rândul lui o declarație pe seama celor întâmplate la finalul săptămânii, arătându-se deranjat atât de atitudinea lui Rădoi, cât și de cea a lui Cârțu, anunțând că va da amenzi.
Rotaru l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru faptul că a luat decizia fără să anunțe pe cineva înainte, declarând că a aflat chiar de la televizor că cei patru jucători au fost excluși din lot.
"Nu a știut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susținem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spațiul public.
Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spațiul public al clubului, e ca și cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei. Ceea ce nu se face! Ușa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine.
Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu, sau pe mine dacă dorește, și să spună uitați, vreau să iau decizia asta… care e fundamentul? ăsta, ăsta”. Și suntem cu el până la capăt.
Și acum suntem cu el până la capăt, sau până vom afla care sunt motivele. Nu le cunoaștem în această secundă. Când vom afla motivele, vom spune dacă a procedat corect sau a exagerat. Nu faci public, o faci frumos, elegant, dacă vrei să mori pe mâna ta", a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Rotaru, amenzi pentru Rădoi și Cârțu

Mihai Rotaru s-a arătat nemulțumit și dezamăgit de intervențiile lui Rădoi și Cârțu în spațiul public și a anunțat că situația nu va rămâne așa, întrucât va aplica sancțiuni.
Așadar, ambii vor fi amendați de patronul clubului pentru declarațiile făcute recent.
"Amândoi vor primi amendă. Domnul Rădoi pentru ca nu ai voie să speli în public lucurile murdare dintr-un club. Trebuie să te protejezi. Nu te ajută să faci asta. Doar dacă vrei să faci spectacol.
Iar domnul Cârțu, dacă are ceva cu domnul Rădoi, trebuie să o facă «face to face», nu ne apucăm în spațiul public. Tot ce ține de bucataria internă a unui club trebuie să rămână acolo.
Nu ai voie să te expui cu lucruri de acest gen. Poți să vorbești despre ce s-a jucat, de ce s-a realizat, de ce nu s-a realizat. Eu am această filozofie. Nu am criticat public niciodată un antrenor, un jucător sau un conducător", a adăugat Rotaru.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo