Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul-FCSB, finala de titlu | Hagi și-a pregătit strategia pentru a fi campion: "Noi suntem pe primul loc, vă amintesc!"

Maria Olteanu

Publicat 20/05/2023 la 16:28 GMT+3

Farul Constanța și FCSB luptă la baionetă pentru titlul de campioană a României la finalul acestei săptămâni. Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament, iar lupta rămâne deschisă înaintea întâlnirii directe, care se va consuma la Ovidiu. Elevii lui Hagi pot deveni campioni duminică seara, dacă vor câștiga, iar optimismul este la cote maxime în tabăra marinarilor.

Gică Hagi

Credit imagine: Eurosport

Duminică seara va avea loc întâlnirea care ar putea anunța noua campioană a României, Farul - FCSB fiind un duel de foc, între două echipe care luptă de la egal la egal, pe final de sezon, pentru titlul național.
Fiecare echipă este la mâna ei înaintea confruntării de la Ovidiu, care se va consuma duminică, de la ora 21:00, și în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Ambele contracandidate se gândesc doar la titlu și la toate cele trei puncte puse în joc. Ecuația este mai simplă pentru marinari, care dacă câștigă devin matematic campioni ai României, cu o etapă înainte de finalul sezonului. De partea cealaltă, FCSB ar deveni favorită în cazul unui succes, însă totul ar urma să se decidă la utltimul joc, atunci când Farul se va deplasa la CFR Cluj, iar FCSB va primi vizita celor de la Rapid.
Atmosfera este una bună în fiecare dintre cele două tabere, iar Gică Hagi a ținut să transmită asta la conferința de presă premergătoare jocului de duminică. Tehnicianul Farului nu se va putea baza pe serviciile lui Denis Alibec la acest meci, suspendat două etape după eliminarea de la Craiova, însă speră ca restul lotului să rămână apt până la ora jocului cu FCSB.
Hagi a vorbit la conferința de presă și despre modul în care a pregătit acest joc, dând de înțeles că echipa sa va da totul în atac, în căutarea victoriei care să o încoroneze campioană a României.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?
CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi amintește înainte de meciul direct cu FCSB: "Noi suntem pe primul loc!"

"Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.
Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci foarte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.
Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci", a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare jocului cu FCSB.
"E un moment important, dar sunt 3 puncte şi nimic altceva. Încercăm să fim mai buni ca ei. Procesul nostru de dezvoltare al clubului nu stă într-un singur meci, într-o singură fază. Înfrângerea sau succesul pot veni. Procescul nostru de dezvoltare va continua
Noi suntem pe primul loc, încă o dată vă amintesc. Trebuie doar să rămânem pe primul loc. Cred că am avut energie şi motivaţie întotdeauna. Noi trebuie să fim doar noi. Sperăm să prindem o zi bună, să fim inspiraţi şi să câştigăm meciul", a adăugat tehnicianul liderului Farul, cu o zi înainte de meciul în care ar putea deveni campion.

COTELE PENTRU CA FCSB SAU FARUL SĂ CÂȘTIGE TITLUL ÎN SUPERLIGĂ

Lupta pentru titlul de campioană a României s-a întețit după ce în weekend Farul Constanța a remizat cu Universitatea Craiova, în timp ce FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj.
Astfel, roș-albaștrii au ajuns la doar un punct în spatele echipei lui Gică Hagi înaintea meciului direct, care va avea loc la Ovidiu, duminică seară, de la ora 21:00.
Rezultatele din cea de-a opta etapă a play-off-ului au dus și la modificarea cotelor la pariuri cu privire la cine va câștiga titlul în SuperLigă. Înaintea partidelor cu Universitatea Craiova, respectiv CFR Cluj, Farul are o cotă de 1,2, iar FCSB era cotată cu 4,2.
Acum, după ce echipa lui Elias Charalambous s-a apropiat amenințător de constănțeni, roș-albaștrii au primit o cotă de 2,8, scăderea putând fi explicată prin faptul că le-au crescut șansele la titlu celor de la FCSB.
De cealaltă parte, Farul este cotată acum cu 1,4, fiind în continuare favorita la cucerirea titlului, dar având o cotă mai mare, adică șanse un pic mai mici de a termina sezonul pe prima poziție.
În ultimele două etape din play-off, Farul Constanța va juca acasă cu FCSB și în deplasare cu CFR Cluj, iar FCSB se va deplasa la Ovidiu, iar apoi va primi vizita celor de la Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo