Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul – FCSB, finala de titlu! Tavi Popescu nu-și menajează rivalii: "Când eram pe locul 14 toți râdeau"

Dani Morar

Actualizat 20/05/2023 la 19:40 GMT+3

Farul – FCSB este meciul care poate decide echipa campioană din sezonul 2022-2023. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 21:00, iar la conferința de presă de astăzi, Tavi Popescu și-a amintit de cei care nu mai credeau în echipa sa și a prefațat confruntarea de la Ovidiu.

Octavian Popescu

Credit imagine: Other Agency

Farul și FCSB joacă o partidă crucială în lupta pentru titlul din SuperLigă. În cazul unei victorii, echipa lui Gică Hagi e campioană, însă roș-albaștrii traversează o perioadă foarte bună. Tavi Popescu și-a amintit de începutul campionatului, atunci când echipa sa se afla pe locul 14 după 8 etape și puțini îi mai dădeau șanse de a ajunge în play-off. FCSB se bate acum la titlu, iar jucătorul nu a ratat ocazia de a-și înțepa rivalii, fiind, de asemenea, foarte încrezător în privința duelului de duminică, la fel ca și Elias Charalambous.
"Suntem concentrați pentru meci, sperăm să facem o partidă foarte bună și să trecem pe locul 1. Este un fel de presiune dar cu ajutorul suporterilor sperăm să câștigăm și cred că o să o facem. Nu știu ce se întâmplă la Farul, știu că noi ne-am pregătit sută la sută și cei care vor intra o să dea totul. Știm că este stadionul foarte mic.
Era normal să vină fanii pentru că suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România. Cu ajutorul suporterilor am ajuns să ne batem la campionat. Susținerea patronului a fost mereu de când sunt eu aici. Săptămâna asta chiar a fost un pic mai mare.
Suntem echipa mai în formă, la ultimul meci contra Farului am câștigat. Nu vorbesc acum despre transfer, trebuie să ne concentrăm pe partida care urmează. Avem meci mâine și trebuie să-l câștigăm, vedem după (n.r. întrebat de confruntarea cu Rapid).
Da, Alibec era cel mai important jucător de la ei dar nu ne gândim la ei. Mai sunt și moment dificile la fotbal, important e că am reușit să ne revenim. Când eram pe locul 14 toți râdeau de noi, iar acum am ajuns să ne batem la campionat. Nu contează cine dă gol, important e să luăm cele 3 puncte",a spus Popescu, citat de Digisport.
Citește și:

FCSB a prelungit contractele lui Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu

Roș-albaștrii au dat o adevărată lovitură chiar înaintea partidei de la Ovidiu. Conducerea a anunțat că 3 dintre cei mai importanți jucători au semnat noi contracte, valabile pe 5 ani.
Astfel, Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu s-au înțeles cu vicecampioana, a fost anunțul făcut de oficialii clubului la Orange Sport. Toți 3 sunt titulari indiscutabili în echipa antrenată de Elias Charalambous, însă sunt ținte pentru cluburi din străinătate în urma evoluțiilor bune din acest an.
Coman va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 10.000 mai mult față de vechea înțelegere, însă probabil că va fi vândut înainte de a-și duce contractul la final, dacă va continua forma bună din ultima perioadă. Sporting Lisabona este unul dintre cluburile mari care a pus ochii pe fotbalistul adus în 2017 de la Viitorul, în schimbul a 3 milioane de euro.
Ștefan Târnovanu a devenit titular indiscutabil la FCSB și a strâns 47 de partide în acest sezon, oferind un joc din ce în ce mai sigur. Portarul este cotat la 1,5 milioane de euro, față de cele 5,3 milioane la care este cotat Darius Olaru. Mijlocașul a marcat un gol și a oferit 8 pase decisive în acest sezon, devenind căpitanul echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo