Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, prima victorie în SuperLigă! Cordea și Tamm au adus victoria cu Chindia Târgoviște după o primă repriză de coșmar

Bianca Dumitru

Actualizat 15/08/2022 la 00:17 GMT+3

FCSB a obținut în această seară prima victorie din sezonul 2022/23 al SuperLigii, câștigând duelul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, după ce a fost condusă deși oaspeții au jucat în 10 oameni din minutul 7.

FCSB - Chindia Târgoviște. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-2, într-un meci contând pentru a cincea etapă a SuperLigii.
Chindia Târgoviște a rămas rapid în 10 oameni, Neguț fiind eliminat în minutul 7, după ce l-a faultat pe Florinel Coman, intrând cu crampoanele pe gamba acestuia.
În ciuda faptului că au jucat în inferioritate numerică, oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 22, după ce Popadiuc a recuperat mingea din fața lui Bouhenna și a șutat la colțul lung printre picioarele lui Boboc, balonul lovind bara și intrând în poartă.
În minutul 25, Marco Dulca a fost aproape de a egala după ce a trimis un șut de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara. După alte 3 minute, Chindia Târgoviște și-a mărit avantajul pe tabelă, după ce Pantea a pierdut balonul în fața lui Popa, care a înscris cu un șut pe jos, la colțul scurt.
FCSB a mai avut 4 ocazii importante până la finalul primei reprize, dar șuturile lui Rață, Pantea și Miculescu nu au găsit spațiul porții.
Citește și:

Cordea și Tamm au adus victoria după pauză

Roș-albaștrii au continuat asaltul la poarta lui Căbuz și în partea a doua a meciului. În minutul 48, Octavian Popescu i-a pasat în fața porții lui Cordea, care a reușit să înscrie.
Atacantul de 23 de ani a reușit, după 7 minute, să restabilească egalitatea. După o pasă a lui Edjouma, Cordea a sprintat spre poarta dâmbovițenilor, a trecut de un adversar și a marcat cu un șut frumos, pe jos.
FCSB a mai avut două ocazii, prin Octavian Popescu și Coman, în minutele 58 și 59, dar roș-albaștrii au preluat conducerea pe tabelă grație lui Tamm, care a înscris cu capul, după ce a primit mingea în careu de la Pantea.
Florinel Coman a fost aproape de gol în minutul 72, dar Căbuz a respins balonul. Ulterior, oaspeții au avut și ei o ocazie de a înscrie, dar Mihaiu a șutat slab, fără a-i pune probleme lui Târnovanu.
În ultimele secunde de joc, Olaru și Octavian Popescu au rămas singuri cu portarul Chindiei, au făcut un schimb de pase, iar balonul a ajuns la Olaru, care a ratat incredibil, dintr-o poziție foarte bună de gol.
Cu toate astea, FCSB a obținut prima victorie din sezonul 2022/23 al SuperLigii, scor 3-2. În urma acestui rezultat, roș-albaștrii au 6 puncte și au urcat pe locul 12 în clasament.
Pentru FCSB urmează în SuperLigă duelul cu FC Botoșani, programat duminica viitoare, de la ora 21:30. Până atunci, vicecampioana României o va înfrunta, pe teren propriu, pe cei de la Viking, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 21:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
De cealaltă parte, Chindia Târgoviște, ocupanta locului 14 în clasamentul SuperLigii, cu două puncte, va juca weekend-ul viitor în compania celor de la Universitatea Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo