Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan, debut apreciat în Serie B! A dat două assist-uri și a luat o notă mare în presa din Italia

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/08/2022 la 15:03 GMT+3

Olimpiu Moruțan a debutat la Pisa, în Serie B și a avut o evoluție mulțumitoare, ținând cont că echipa sa a pierdut cu 4-3. Marius Marin a fost titular și a jucat tot meciul.

Olimpiu Moruțan

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Dani Morar
Olimpiu Moruțan a debutat în Serie B în tricoul celor de la Pisa, după ce, acum o săptămână, jucase primul meci pentru aceștia, într-o partidă din primul tur al Cupei Italiei. Adus sub formă de împrumut de la Galatasaray, românul nu a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri, dar în partida de ieri a reușit două pase de gol.
Pisa a fost învinsă de Cittadella, scor 4-3, iar Moruțan a fost introdus pe teren în minutul 67 în locul moldoveanului Ioniță. Tabela arăta deja 4-1 pentru gazde, dar mijlocașul român a reușit să își servească de două ori colegii, în minutul 90 și 90+8. Nu a fost destul, astfel că Pisa suferă prima înfrângere în campionat, după ce pierduse și în Cupă, cu 1-4.
Ajuns la Galatasaray în vara 2021, de la FCSB, Moruțan nu a impresionat și a fost trimis sub formă de împrumut la Pisa. 150.000 de euro a costat-o mutarea pe formația din Serie B. În Turcia, românul a reușit doar 3 goluri în 26 de partide, fără să impresioneze nici pe partea de construcție.
Citește și:

Notă bună luată de Moruțan la primul meci în Serie B

Olimpiu Moruțan a fost recompensat cu nota 6,5 de către jurnaliștii italienii. În condițțile în care a reușit două assist-uri fiind introdus pe teren abia la jumătatea reprizei secunde, nota este una destul de bună.
"A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol. Nu a fost lucid, a făcut prea multe erori", scris Tuttomercatoweb despre evoluția românului.
Marius Marin a evoluat tot meciul pentru Pisa, luând o notă mai mică decât fostul jucător de la FCSB. Marin a primit doar nota 5, după ce nu a impresionat cu evoluția sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo