Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Gardoș le dă o veste proastă fanilor FCSB: "Nu cred că îi vor primi în Ghencea"

Romeo Ene

Actualizat 16/07/2023 la 20:05 GMT+3

FCSB se pregătește de startul sezonului și va juca împotriva lui FC U Craiova în prima etapă din acest sezon, la Târgu-Jiu, începând cu ora 21:30.

FCSB

Credit imagine: facebook

Fostul fundaș al vicecampioanei României, Florin Gardoș, a prefațat duelul cu FC U Craiova și este de părere că trupa lui Elias Charalambous se va impune la Târgu-Jiu. El a abordat și subiectul stadionului, menționând faptul că FCSB ar trebui primită acolo, însă după evenimentele care au avut loc în ultimele zile, nu crede că meciul cu Dinamo va mai avea loc acolo.
"Eu zic că FCSB e favorită, chiar dacă joacă la Tg. Jiu. E greu, pentru că pare că cele șase echipe care au fost și anul trecut în play-off au rămas cel puțin la același nivel. Hai să zicem că CFR-ul a slăbit, vom vedea ce transferuri pot să mai facă, dar eu nu cred că o echipă ca CFR poate pierde play-off-ul. Se poate întâmpla orice, rămâne de văzut.
Evident, evident că trebuie să îi primească (n.r. Steaua pe FCSB în Ghencea). Nu înțeleg de ce durează așa mult, nu cred că e normal. Și sunt cât se poate de obiectiv. Înțeleg și argumentul cu procesul, dar, dacă procesul durează 20 de ani, nu poți să stai atât, că acum s-a dat rejudecare și să stea stadionul pentru o singură echipă și, ocazional, pentru când mai e un Euro, care nu știu la câți ani se poate organiza. Deci e clar că stadionul trebuie exploatat. Sunt puține echipe în București, dacă o luăm așa, care își doresc să joace acolo. Pe Rapid și pe Dinamo, nu le vom vedea niciodată acolo. Prea multe variante nici nu sunt.
Și cei neutri spun același lucru, pentru că eu pot fi acuzat de subiectivitate. Dar și cei neutri zic că FCSB trebuie să joace acolo. Nu cred că îi vor primi. Au dat semne că cedează, dar uite că au găsit altă modalitate pentru a îi împiedica. Cred că vor încerca în continuare", a precizat Florin Gardoș, într-un interviu acordat pentru iAM Sport
CITEȘTE ȘI:

Gardoș s-a retras în aprilie 2022

Florin Gardoș s-a retras din activitate în urmă cu un an, după ce s-a despărțit de Academica Clinceni. Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni sunt echipele pentru care a evoluat fundașul de-a lungul carierei sale.
Problemele medicale i-au afectat cariera lui Gardoș, care nu a reușit să se impună în Premier League.
El a fost selecționat de 14 ori la naționala României, în 2014 având cea mai mare cotă pe Transfermarkt, 6 milioane de euro. El a câștigat cinci trofee interne, dintre care: două titluri (2013, 2014) și o Cupă a României (2011) cu FCSB, Cupa României în 2018 cu Universitatea Craiova și Supercupa României cu FCSB, în 2014.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo