Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza meciului dintre FCSB și Chindia! Ce l-a nemulțumit

Bianca Dumitru

Publicat 15/08/2022 la 00:28 GMT+3

FCSB a obținut duminică seară prima victorie din sezonul 2022/23 al SuperLigii, câștigând duelul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2. După meci, Nicolae Dică a vorbit despre prestația echipei sale, explicând ce i-a plăcut și ce nu în evoluția jucătorilor lui.

Nicolae Dică (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-2, într-un meci contând pentru a cincea etapă a SuperLigii.
Roș-albaștrii au fost conduși cu 0-2 deși oaspeții au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 7, dar au revenit după pauză, Cordea și Tamm fiind marcatorii golurilor victoriei.
La finalul partidei, Nicolae Dică a analizat prestația jucătorilor săi, arătându-se nemulțumit de unele erori ale fundașilor săi. Antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, la pauză, și a punctat că fotbaliștii introduși pe teren în repriza secundă au făcut exact ceea ce le-a cerut la antrenamente.
În plus, tehnicianul vicecampioanei României a vorbit și despre meciul din Conference League, de joi, precizând ce a remarcat despre adversarii de la Viking, în urma analizei pe care a făcut-o.
"O primă repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor o echipă așa slabă. Echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri, pe niște greșeli imense. E inacceptabil pentru mine să luăm două goluri din două degajări de portar.
În schimb, în repriza a doua am avut o reacție bună, am dat trei goluri, dar iar am făcut o eroare din degajare de portar și era să primim gol. Nu accept așa ceva, nu trebuie să se întâmple așa ceva. Avem fundași de peste 1.90, trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrenamente să lucreze doar lovituri de cap.
Citește și:

Nicolae Dică, nemulțumit de prestațiile fundașilor de la FCSB

Mă bucur că la pauză am reușit să-i fac să înțeleagă că puteam câștiga jocul. Au fost ravagii în vestiar. Au fost lucruri făcute pentru a-i trezi.
Le-am spus că e important pentru mine ca jucătorii care intră de pe bancă trebuie să fie concentrați să ne ajute să câștigăm jocul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o bine.
Avem nevoie nu doar de doi fundași centrali, ci de toți, de-asta am rotit, că nu știi când ai nevoie. Au fost greșeli colective, n-am câștigat duelul din degajare de portar, n-am luat mingea a doua, n-am blocat jucătorul care a marcat. E minge din șase metri, ai timp să te așezi și să câștigi duelul, nu cer foarte mult.
În Conference League întâlnim o echipă bună, m-am uitat puțin la jocul lor cu Sparta Praga. O echipă bună, cu talie, o echipă agresivă, care e mai bună pe teren propriu pentru că are terenul sintetic cu care e învățată", a declarat Nicolae Dică.
Pentru FCSB urmează în SuperLigă duelul cu FC Botoșani, programat duminica viitoare, de la ora 21:30. Până atunci, vicecampioana României o va înfrunta, pe teren propriu, pe cei de la Viking, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 21:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo