Boban Nikolov este al 12-a jucător transferat de FCSB în această perioadă de mercato. Vicecampioana a dat o adevărată lovitură, luându-l gratis pe macedonean, care și-a încheiat aventura la Sheriff Tiraspol, formație care care a uimit Europa în stagiunea trecută, victoria pe Bernabeu contra Realului rămânând în istorie.
Ajuns la 28 de ani, Nikolov este un mijlocaș central de certă valoare, care a învățat fotbalul la Academia Hagi. "Regele" l-a remarcat la o competiție de cadeți și l-a luat sub aripa sa, iar cariera ulterioară a macedoneanului a demonstrat că Hagi nu s-a înșelat în privința calităților acestuia.
Citește și:
Romanian Liga I
FCSB a aflat cât va lipsi Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League
ACUM 3 ORE

Boban Nikolov: "Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon"

Viitorul, Vardar Skopje, Mol Fehervar și Lecce au fost echipele la care a jucat Nikolov înainte de ajunge la Sheriff. Totuși, cariera mijlocașului s-ar fi putut termina brusc, înainte de a începe, din cauza unei accidentări. În urmă cu câteva luni, Nikolov a povestit întreg calvarul prin care a trecut și a recunoscut că s-a gândit chiar să se sinucidă din cauza durerilor insuportabile și a gândului că nu va mai putea juca fotbal vreodată. Macedoneanul a dezvăluit că Răzvan Marin, pe atunci la Viitorul, a fost alături de el în nopțile de coșmar din perioada respectivă.
"Am avut probleme cu accidentarea, nu puteam să merg, mergeam cu căruciorul. M-am chinuit un an de zile. Două săptămâni mă antrenam, după aceea nu mai puteam. Voiam să mă las de fotbal. Puteți să îl întrebați și pe Răzvan.
Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon. Venise Răzvan Marin să doarmă cu mine în cameră. Nu puteam să mă mișc. Vreun an și ceva a durat asta. Am făcut operație, după a revenit durerea. Am stat numai pe pastile.
M-am trezit într-o noapte ca și cum mă tăia cineva cu cuțitul. Atunci, era antrenor Bogdan Stelea și îmi zicea: ’Nu știi când o să îți treacă. Într-o zi o sa te trezești și nu o să te mai doară’, dar tot așteptam ziua aia. Nea Gică m-a dus în Italia, la cea mai bună clinică. Nu au putut să mă vindece și eram foarte dezamăgit. Făceam cinci metri în 40 de minute.
Nu mai puteam, dormeam pe parchet. Răzvan stătea acasă, dar venise să doarmă cu mine. Când mă puneam să dorm, nu puteam, zici că cineva te tăia. Eram la Vardar, m-am dus la un om la un masaj. Și-a dat seama, după mers, că am probleme. El m-a făcut bine, cu două tratamente. Dumnezeu m-a ajutat. Un an de zile, am luat pastile zilnic. La o lună după tratament nu am mai luat", spunea Nikolov în urmă cu ceva vreme pentru as.ro.
Boban Nikolov are 42 de selecții și 3 goluri pentru naționala Macedoniei de Nord, cu care a participat la EURO 2020, jucând în toate cele 3 meciuri din grupă. Specialiștii sunt de acord că FCSB a făcut o afacere excelentă prin aducerea mijlocașului, considerându-se că este exact profilul de jucător care îi lipsește lui Dică.
Romanian Liga I
Victor Angelescu, reacție promptă după suspendarea primită de Săpunaru! Decizia clubului Rapid
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 7 ORE