Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UTA Arad-FC U Craiova 1948 | Arădenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1, în etapa a 7-a din Superligă

Alex Masgras

Publicat 26/08/2022 la 23:29 GMT+3

UTA Arad s-a impus în partida de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Otele și Postolachi au înscris pentru echipa lui Ilie Poenaru, în timp ce pentru oaspeți a marcat Gabi Iancu.

UTA Arad (Sursa foto: Facebook Suporter Clun UTA)

Credit imagine: Eurosport

UTA a deschis scorul încă din minutul 9, atunci când Otele l-a învins pe Popa din centrarea lui Jobello. Chiar înainte de pauză, arădenii au majorat diferența. Duarte a pierdut balonul la mijlocul terenului, Cascini a recuperat și i-a pasat lui Postolachi, care l-a învins pe Popa cu un șut la colțul scurt din interiorul careului.
În minutul 59, FC U Craiova 1948 a redus din diferență. Compagno a reluat în urma unui corner cu capul, mingea a fost respinsă de pe linia porții de Cascini, dar Gabi Iancu a fost la post și a înscris din apropiere primul gol în tricoul oltenilor.
Citește și:

UTA, victorie pe teren propriu cu FC U Craiova 1948

Echipa lui Marius Croitoru a încercat să marcheze golul egalizator. În prelungirile partidei, Compagno a fost foarte aproape de a înscrie, dar Balauru a respins în corner o minge care se îndrepta spre vinclu. Câteva momente mai târziu, oltenii au avut o nouă șansă, dar centralul Cătălin Popa a dictat fault în atac.
În urma acestei victorii, UTA a urcat pentru moment pe locul 6 al Superligii, cu 10 puncte, în timp ce FC U Craiova 1948 se află pe locul 12, cu 7 puncte.
După această partidă, UTA va juca etapa următoare pe terenul celor de la CS Mioveni, în timp FC U Craiova 1948 va juca la Tg. Jiu cu Sepsi Sf. Gheorghe.
Tot astăzi a mai avut loc și partida dintre FC Voluntari și U Cluj, cu Eugen Neagoe aflat la prima partidă pe banca "șepcilor roșii". Partida de la Voluntari care a deschis etapa a 7-a din Superliga s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo