Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea Rapidului a anunțat revenirea unui fotbalist accidentat în urmă cu 3 luni

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/01/2024 la 17:20 GMT+2

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a anunțat revenirea lui Claudiu Petrila, după accidentarea suferită la finalul lunii octombrie. Jucătorul împrumutat de la CFR Cluj va face parte din lotul giuleștenilor la meciul cu Oțelul, din etapa 24.

Claudiu Petrila (Rapid - Dinamo 4-0)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Claudiu Petrila este tot mai aproape de revenirea pe teren, după o accidentarea care la ținut pe tușă nu mai puțin de 3 luni. Acționarul clubului, Victor Angelescu, a spus că fotbalistul de 23 de ani este refăcut aproape în totalitate și că "ar putea sta pe bancă în meciul cu Oțelul", din etapa 24, conform GSP.ro.
Împrumutat de la CFR Cluj la începutul acestui sezon, pentru suma de 500 de mii de euro, Claudiu Petrila și-a regăsit forma în cele 12 meciuri disputate pentru echipa din Giulești. Multiplul campion al României a înregistrat 10 contribuții decisive (4 goluri și 6 assist-uri).
Acesta s-a accidentat în meciul contra celor de la CS Universitatea Craiova, din 29 octombrie, partidă în care Petrila a a pasat decisiv la golul marcat de nigerianul Funsho Bamgboye. Fostul internațional de tineret a ieșit de pe teren în minutul 66, acuzând probleme musculare.
Citește și:

Petrila revnie după o absență de 3 luni

Astfel, Claudiu Petrila va mai rata un singur meci al Rapidului, până la revenirea sa pe teren. Giuleștenii joacă în această seară împotriva rivalei din capitală, Dinamo București, un meci precedat de un scandal provocat de alocarea biletelor galeriei vișinii.
Galeria Rapidului a hotărât să nu se prezinte pe Arena Națională, după ce organizatorii le-au alocat locuri la inelul trei al Arenei Naționale. Suporterii Rapidului vor avea ocazia să își susțină echipa de pe propriul stadion. Giuleștiul va fi deschis publicului în această seară, iar intrarea va fi gratuită.
Fără galerie pe stadion, echipa antrenată de Cristiano Bergodi trebuie să câștige în fața penultimei clasate pentru a scăpa de presiunea Farului, care a egalat-o la puncte pe Rapid, după victoria de ieri în fața celor de la FC U Craiova, scor 1-0.
Dinamo - Rapid se joacă astăzi, de la ora 20:00, pe Arena Națională.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo