Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a pierdut la scor de neprezentare la Sibiu! "Câinii", final de primă repriză de coșmar

Nicu Savin

Publicat 17/03/2024 la 20:19 GMT+2

FC Hermannstadt s-a impus cu 3-0 în fața lui Dinamo, într-un meci contând pentru etapa 1 din play-out-ul Superligii. Toate cele 3 goluri ale gazdelor au fost marcat într-un interval de numai 8 minute, în finalul primei reprize.

FC Hermannstadt - Dinamo 3-0 (Sursa foto: Facebook Dinamo București)

Credit imagine: facebook

Dinamo a reușit să intre în play-off de pe loc de baraj și spera la un rezultat pozitiv la Sibiu, pentru că era de așteptat ca echipa lui Măldărășanu să nu fi trecut peste dezamăgirea ratării play-off-ului. Ambițiile "câinilor" au fost evidente, dar limitele s-au văzut și gazdele au obținut o victorie facilă.
Hermannstdat a reușit să trimită mingea în poartă pentru prima dată în minutul 9. Ianis Stoica a înscris din apropiere, dar reușita sa a fost anulată pentru offside. Faza a fost analizată timp de 7 minute în camera VAR. Sibienii au avut o ocazie uriașă după jumătatea primei reprize. În urma unui corner, Golubovic a scos în fața lui Bejan, iar șutul lui Paraschiv l-a țintit pe coechipierul său, Murgia.
Hermannstadt a lovit până la urmă, tot prin Ianis Stoica, cu 7 minute înaintea finalului primei reprize. Acesta a lovit mingea cu capul, Golubovic a respins, iar apoi Stoica a finalizat din apropiere.

FC Hermannstadt - Dinamo 3-0 | Echipa lui Kopic poate cădea pe loc direct retrogradabil

La doar 3 minute distanță, Opruț a făcut 2-0, la capătul unei faze la care Paraschiv și Neguț au ratat ei ocazia să finalizeze. DEzastrul a fost complet pentru Dinamo în primul minut suplimentar al primei reprieze, când Neguț nu a mai ratat ținta din apropierea porții, după o fază la care apărarea oaspeților "a dormit în ghete".
În repriza secundă, sibieni s-au rezumat să-și conserve avantajul mare de pe tabelă și au scăzut turația motoarelor. Dinamo a fost invitată să aibă inițiativa, însă jucătorii lui Kopic au fost într-o zi nefastă și nu au reușit să marcheze nici măcar golul de onoare.
S-a termina 3-0 pentru Hermannstadt, care a urcat pe locul 2 în play-out, la un punt în spatele celor de la U Cluj. În schimb, Dinamo rămâne pe locul 8, dar poate coborî pe loc dirct retrogradabil, dacă FC Voluntari nu pierde luni la Arad. În etapa a 2-a din play-out, Dinamo va primi vizita celor de la Petrolul, iar Hermannstadt va juca în deplasare cu Voluntari.
Hermannstadt – Dinamo: Echipele de start:
Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Bejan, Opruț - Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica - Neguț, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, N'Goma, D. Iancu, G. Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca
Absenți: A. Oroian (suspendat), Ionuț Stoica
Antrenor: Marius Măldărășanu
Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Bordușanu - Milanov, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Răilean, Edgar Ie, C. Costin, Began, Selmani, Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, Bani, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr
Absenți: Politic, Gnahore (nerecuperați)
Antrenor: Zeljko Kopic
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo