Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, primire fantastică la Sibiu! Se anunță cea mai mare deplasare din acest sezon al SuperLigii

Dani Morar

Publicat 16/03/2024 la 10:38 GMT+2

Dinamo începe play-out-ul într-o deplasare foarte complicată, la Sibiu, împotriva celor de la Hermannstadt. "Câinii" luptă pentru evitarea retrogradării și au fost primiți ca o echipă mare la Sibiu, acolo unde se anunță cea mai amre deplasare între două orașe în acest sezon.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a încheiat excelent sezonul regulat al SuperLigii și a obținut 4 victorii în ultimele 6 etape, intrând acum în play-out de pe loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare. Ultimul succes a fost cel cu UTA, din ultima etapă, rezultat care le-a spulberat șansele arădenilor de a juca în play-off.
"Câinii" au o misiune extrem de grea în prima etapă din play-out. Echipa antrenată de Zeljko Kopic evoluează în deplasare, împotriva celor de la Hermannstadt, echipă ce pleacă la drum cu 20 de puncte, după rotunjire.
Dinamoviștii au fost primiți la Sibiu ca o echipă mare. Aproximativ 250 de suporteri i-au așteptat pe jucători în fața hotelului și au scandat minute bune pentru a-și încuraja favoriții.
De asemenea, alb-roșiii vor avea parte de o susținere masivă pe stadionul din Sibiu. În jur de 3-4000 de dinamoviști vor fi prezenți pe stadion, în ceea ce se anunță cea mai mare deplasare din acest sezon, ca număr de suporteri, între două orașe. Dacă ne raportăm și la partidele jucate între două formații din același oraș, atunci FCSB deține recordul de asistență în deplasare, după ce a primit o peluză întreagă pe Arena Națională împotriva Rapidului.
Citește și:

Dinamoviștii, optimiști înainte de play-out

Dinamo se pregătește pentru play-out-ul SuperLigii, fază a campionatului pe care o începe pe locul 14 al clasamentului, loc de baraj, cu doar 15 puncte.
După înjumătățirea punctelor, echipa din Ștefan cel Mare este la două lungimi de Poli Iași, ocupanta primului loc care asigură menținerea în primul eșalon, și are doar un punct peste FC Voluntari, care se află pe locul 15, direct retrogradabil.
Înainte de meciul din prima etapă a play-out-ului, Dennis Politic s-a arătat extrem de încrezător cu privire la șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare. Fotbalistul a spus că dinamoviștii sunt motivați să dea totul pentru că simt că trec printr-o perioadă bună, pe care vor să o fructifice la maximum.
"Va fi foarte greu în play-out. Noi suntem motivați, cred că suntem într-o formă foarte bună și avem toate șansele să ne salvăm, chiar fără a merge la baraj. Presiunea este mare tot timpul din moment ce ești la Dinamo. Atunci când nu aveam rezultate presiunea era mai mare, dar acum au început să apară, suntem într-o perioadă destul de bună.
Noi suntem cu picioarele pe pământ, luăm fiecare meci în parte și în ultimele meciuri am obținut destul de multe puncte. Suntem motivați ca și în play-out să câștigăm în fiecare meci dacă este posibil", a declarat Dennis Politic, care a vorbit și despre cum decurge recuperarea lui după accidentarea suferită la jumătatea lunii februarie.
"Mă simt mai bine, voi vedea ce urmează. Mă antrenez în fiecare zi, încerc să îmi fac programul cât pot de bine. Îmi doresc să revin cât mai repede. E destul de greu, nicio accidentare nu este plăcută, mai ales când este una de durată, dar încerc să nu grăbesc procesul."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo