Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB are o variantă inedită! Unde ar vrea să joace dacă nu ar putea nici pe Arena Națională, nici în Ghencea

Bianca Dumitru

Publicat 10/08/2023 la 08:22 GMT+3

FCSB va juca în această seară, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua, cu cei de la FC Nordsjaelland, meci contând pentru preliminariile Conference League. Va fi a doua partidă a roș-albaștrilor în Ghencea din acest sezon, iar conducerea clubului a vorbit despre ce variante de stadioane mai au.

FCSB - Farul

Credit imagine: Eurosport

FCSB a revenit în Ghencea în weekend, după 8 ani, reușind să umple noul Stadion Steaua la derby-ul cu CFR Cluj, contând pentru a patra etapă a SuperLigii.
În această seară, vicecampioana României va disputa o nouă partidă pe acea arenă, de această dată în cupele europene, contra celor de la FC Nordsjaelland, în preliminariile Conference League. Va fi primul meci european pe care FCSB îl va juca în Ghencea după 11 ani.
Roș-albaștrii nu pot juca pe Arena Națională din cauza faptului că stadionul a găzduit câteva concerte, organizatorii acestor evenimente având nevoie de timp pentru a-i redeschide porțile.
Conducerea vicecampioanei României a vorbit despre această situație, în care echipa nu poate evolua pe cel mai mare stadion din țară. Oficialii celor de la FCSB au spus că dacă nu ar putea juca pe Arena Națională și nu ar fi primiți în Ghencea, ar prefera să meargă la Craiova, unde ar putea aduna un număr mare de fani în tribune.
Șefii roș-albaștrilor au spus că fotbalul este făcut pentru suporteri și că nu-și dorește nimeni să vadă tribunele goale, așa cum se întâmpla în pandemie, când s-a jucat cu porțile închise.
Citește și:

FCSB - Nordsjaelland, LIVETEXT de la ora 21:30

Vicecampioana Danemarcei știe care sunt armele lui Charalambous, după ce a studiat cu atenție cele 6 victorii consecutive din startul sezonului.
"Sunt câțiva jucători buni. Îmi place căpitanul (n.r. Darius Olaru). Îmi place tânărul, Tavi Popescu. De asemenea, și aripa stângă, Florinel Coman", a declarat Johannes Thorup, potrivit AS.ro.
Toți cei trei sunt anunțați titulari pentru disputa cu liderul campionatului danez. Iată cum poate arăta FCSB în meciul tur cu Nordsjaelland: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Oct. Popescu, A. Compagno, Coman
FCSB nu se poate baza pe David Miculescu și Alex Băluță în meciul din Ghencea cu Nordsjaelland, care este programat de la ora 21:30.
Partida, contând pentru prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo