Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hagi s-a ținut de promisiune și a început "curățenia"! Farul s-a despărțit de un om care a condus-o spre titlu

Maria Olteanu

Publicat 08/08/2023 la 16:48 GMT+3

Campioana Farul are un început de sezon mult sub așteptări. După primele patru runde, marinarii au două victorii și două înfrângeri, iar rezultatele nu îl mulțumesc deloc pe Gică Hagi, care a promis că se va despărți de fotbaliștii care nu mai dau randament. Zis și făcut, pentru că dobrogenii tocmai ce l-au împrumutat pe Mateus Santos în prima ligă greacă.

Gică Hagi

Credit imagine: facebook

Farul nu are începutul de sezon așteptat. După primele 4 meciuri, marinarii au deja două înfrângeri, lucru care l-a pus pe gânduri pe antrenorul Gică Hagi.
Dobrogenii au fost eliminați prematur și din preliminariile Ligii Campionilor, așa că Hagi a anunțat încă de acum câteva săptămâni că nu va accepta dezamăgiri din partea elevilor săi.
A mizat și pe rezerve în campionat, pentru a-și ține odihniți titularii în vederea meciurilor europene, însă acestea nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, așa că Hagi a trecut la fapte, după cum promisese.
Primul jucător de care se desparte campioana României după startul cu rezultate mai puțin faste este Mateus Santos.
Mijlocașul brazilian de 24 de ani a fost împrumutat de gruparea de la malul mării în prima ligă greacă, după cum au anunțat cei de la Farul în această după-amiază.
CITEȘTE ȘI:

Mateus Santos s-a despărțit de Farul

Mateus este omul care a condus-o pe Farul spre titlul de campioană în sezonul precedent, la meciul cu FCSB. Roș-albaștrii au condus cu 2-0 în startul partidei de la Ovidiu, iar Mateus a fost cel care a sunat adunarea în tabăra dobrogenilor, micșorând ecartul înainte de pauză.
Aesta a înscris în minutul 42 al întâlnirii, iar în repriza secundă Farul a egalat și mai apoi a preluat conducerea, ca la finalul celor 90 de minute să devină campioană a României.
"Farul Constanță și AE Kifisias (Grecia) au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Mateus Criciuma la clubul din prima ligă elenă, care va avea și opțiune de cumpărare.
Transferat la Farul în luna ianuarie a acestui an, Mateus a evoluat în tricoul alb-albastru în 17 partide, reușind 3 goluri și 1 pasă decisivă.
Mulțumim, Mateus, și mult succes în Grecia!", se arată în comunicatul emis de gruparea de la malul mării.

FARUL POATE ÎNTÂLNI CAMPIOANA DIN AZERBAIDJAN SAU FINLANDA ÎN PLAY-OFF-UL CONFERENCE LEAGUE

Ieri, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a duelurilor din play-off-ul Conference League, ultimul pas înainte de grupele competiției europene.
Cele trei echipe românești angrenate în competiție, Farul, FCSB și Sepsi, și-au aflat posibilele adversare, în cazul în care vor reuși să treacă de cel de-al treilea tur preliminar, programat în această săptămână și săptămâna viitoare.
Farul Constanța va întâlni în play-off-ul Conference League, în cazul în care trece de Flora Talinn, învinsa duelului dintre HJK Helsinki (Finlanda) și FK Qarabag (Azerbaidjan). Campioana României va juca prima manșă acasă, pe 24 august, iar returul este programat în deplasare, pe 30 august.
Atât Qarabag, cât și HJK Helsinki sunt campioane în țările lor, la fel ca gruparea de la malul mării, și ea campioană în precedenta ediție.
Meciurile din play-off-ul actualului sezon de Conference League se vor disputa pe 24 și 31 august, în vreme ce faza grupelor va începe pe 21 septembrie și se va încheia pe 14 decembrie.
Săptămâna aceasta, cele 3 echipe românești vor debuta în turul 3 preliminar din Conference League, urmând a avea loc următoarele meciuri:
  • Farul - Flora Tallin (Estonia)
  • FCSB - Nordsjaelland (Danemarca)
  • Sepsi - Aktobe (Kazahstan)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo