Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB începe anul cu probleme de efectiv. Cum va arăta primul 11 al vicecampioanei la meciul cu UTA Arad

Maria Olteanu

Publicat 15/01/2024 la 20:13 GMT+2

Campionatul din Superligă se reia la finalul acestei săptămâni cu runda a 22-a. FCSB, care a început anul de pe prima poziție, va întâlni Aradul, luni, la București, într-un joc în care roș-albaștrii nu vor putea conta pe unul dintre cei mai importanți jucători, Florinel Coman, suspendat.

FCSB.

Credit imagine: Eurosport

Actualul sezon competițional din primul eșalon al fotbalului românesc este în pauză de iarnă. Echipele au disputat ultimele partide înainte de Crăciun, iar în aceste zile se întorc din cantonamentele pe care le-au susținut în ultimele săptămâni.
În doar câteva zile, competiția internă se reia pentru partea a doua a sezonului și pentru etapele care au rămase de disputat, 9 la număr, din campionatul regulat, înaintea intrării în play-off, respectiv play-out.
După 21 de etape scurse din actuala stagiune, FCSB este campioana de iarnă, fiind detașată în fruntea ierarhiei la 8 puncte față de urmăritoarea de pe locul secund, CFR Cluj. În continuare, Universitatea Craiova ocupă podiumul, cu un punct peste Rapid, care este pe 4. În TOP 6 se mai află acum Sepsi și Farul, campioana României fiind chiar la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, care este pe locul 7.
FCSB începe anul 2024 luni, pe teren propriu, urmând a primi pe Arena Națională vizita celor de la UTA Arad.
Roș-albaștrii urmăresc să își ia revanșa după înfrângerea din tur, dar nu vor putea conta pe serviciile poate celui mai important om din echipă, Florinel Coman, suspendat.
De asemenea, Alex Băluță este în continuare accidentat, dar are șanse mari să fie recuperat într-o săptămână, până la ora de start a partidei.
  • Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB la primul meci din 2024: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Sut - Phelipe, Olaru, Oct. Popescu - Băluță.
Citește și:

PROGRAMUL ETAPEI 22 DIN SUPERLIGA

Vineri, 19 ianuarie
  • Sepsi – Poli Iași 17:300
  • Rapid – FCU Craiova 20:00
Sâmbătă, 20 ianuarie
  • U Cluj – Hermanstadt 17:00
  • Petrolul – Dinamo 20:00
Duminică 21 ianuarie
  • Botoșani – CFR 15:00
  • Universitatea Craiova – Farul 20:45
Luni, 22 ianuarie
  • Voluntari – Oțelul 17:00
  • FCSB – UTA 20:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo