Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luca Mihai, externat, după accidentarea horror! Mesaj de încurajare pentru colegii săi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/04/2024 la 16:36 GMT+3

Luca Mihai, fotbalistul care evoluează sub formă de împrumut la Poli Iași, a fost externat de la spital în decursul zilei de sâmbătă, la o săptămână de la accidentul suferit în meciul cu Dinamo. Acesta a ținut să transmită un mesaj de încurajare colegilor săi.

Luca Mihai

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Mijlocașul Luca Mihai a suferit multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii și și-a spart timpanul, în urma loviturii la cap pe care a încasat-o din partea lui Josue Homawoo. Tânărul fotbalist a fost dus direct la spital, unde a petrecut ultima săptămână.
Jucătorul împrumutat de la CFR Cluj a fost externat sâmbătă și a ajuns acasă, unde a început procesul de recuperare. Acesta a ținut să mulțumească echipei pentru încurajări și și-a asigurat colegii că va reveni mai puternic: "Salut băieți, gata, eu sunt acasă, astăzi îmi încep recuperarea, totul va fi bine, am să lupt, la fel cum o să luptati și voi astăzi în teren, 100%, ca să luam cele trei puncte.
Sunt mândru de voi, vă multumesc pentru toate mesajele și cel mai important lucru pentru mine astăzi este să încercam sa ne respectam adversarii. Asta e cel mai important lucru", a spus Luca Mihai, într-un videoclip postat pe Facebook.
Citește și:

Luca Mihai a ajuns acasă și a început recuperarea

Jucătorul Iașului a transmis la rândul său un mesaj de încurajare colegilor săi, care joacă astăzi împotriva celor de la Voluntari. Acesta a vorbit și în limba engleză, adresându-se colegilor săi din străinătate:
"Cel mai important lucru pentru mine este să ne respectam oponenții, și să dam tot ce putem mai bun din noi, cu un zâmbet pe buze, cum ne spune antrenorul nostru, fiindcă muncim foarte mult, foarte mult, ca să putem fi unde suntem astăzi.
Haideți să jucam fotbal cu zâmbetul pe buze și cu fericire în suflet, fiindcă ăsta este cel mai important lucru, așa vom lua cele trei puncte astăzi.Trebuie să jucăm cu personalitate și curaj. Haideți, băieți!”, a încheiat Mihai.
Luca Mihai a ajuns pentru prima oară în fotbalul românesc la startul acestui sezon, când CFR Cluj îl aducea de la SPAL, liber de contract. Mijlocașul de 20 de ani a evoluat în 7 partide pentru "feroviari", iar în ianuarie a fost împrumutat la Iași, unde a bifat deja 10 apariții, până la accidentare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo