Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, prima reacție după ce a devenit favorit să preia Rapidul! "Am făcut o promisiune"

Dani Morar

Publicat 16/04/2024 la 23:28 GMT+3

Rapid a rămas fără antrenor după despărțirea de Cristiano Bergodi. Mariu Șumudică se află în pole position pentru a prelua echipa, iar antrenorul nu ar refuza o ofertă de la formația sa de suflet, ținând cont că patronul investește în transferuri și vrea performanță.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Rapid a cedat și al 4-lea meci din play-off. Giuleștenii au pierdut cu Sepsi și au ajuns la doar un punct de ultimul loc din play-off. Acest eșec i-a fost fatal lui Cristiano Bergodi, care a fost demis în cursul zilei de marți.
Rapid urmează să instaleze un antrenor principal, iar Marius Șumudică este principalul favorit să ajungă pe bancă. Rapidist convins, antrenorul a analizat situația de la club și a promis că se va bate la titlu dacă va semna cu orice echipă din play-off.
"(n.r. ai refuzat ofertele pentru că simți că poți ajunge antrenor la Rapid?) E o întrebare dificilă, la care nu pot să răspund. Cu siguranță, dacă se va discuta cu mine, dacă va exista o discuție cu Șumudică, e clar. Rapidul are o stabilitate extraordinară, are toate condițiile, are tot ce îi trebuie.
Nu știu dacă ar refuza vreun antrenor din România Rapidul. Rapidul are toate condițiile să se bată la titlu. Eu am făcut o promisiune, că orice echipă de play-off aș lua, m-aș bate la titlu", a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Marius Șumudică, favorit să o preia pe Rapid

În mod cert, oficialii Rapidului sunt în căutarea unui antrenor, iar Victor Angelescu nu a exclus varianta Marius Șumudică. Acționarul minoritar al Rapidului a spus chiar că idolul tribunelor din Giulești ar fi în fruntea listei de opțiuni dacă se va merge pe ideea unui antrenor român.
"Marius Șumudică știm ce a făcut ca antrenor, ce rezultate a avut, știm ce înseamnă pentru suflarea rapidistă. Poate fi o soluție pentru Rapid. Cel puțin dintre opțiunile interne, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Vom vedea… Știm ce CV are Șumudică.
E normal să fie pe o listă. Luăm toate posibilitățile în calcul. Vedem ce se întâmplă și în meciurile următoare, dacă ne îndeplinim obiectivul… Luăm și varianta antrenorului străin în calcul. Vor rămâne Lobonț și Iencsi, nu știu ce să vă spun mai mult. Vor rămâne până la finalul sezonului, mai avem șase meciuri, după care vom vedea.
Nu am exclus că vom lucra cu Șumudică. Nu m-ați auzit pe mine că am spus așa ceva. Faptul că la un moment dat l-am preferat pe Bergodi nu se traduce în refuzul pentru Șumudică. Îmi mențin declarațiile pe care le-am dat acum ceva timp. Nu am văzut ca Șumudică să mai spună ceva despre noi în ultima vreme. Oricine are niște reacții la adresa clubului Rapid și apoi așteaptă să fie pus când e postul liber… E greu ca asta să se întâmple", a spus Angelescu la Digi Sport.
Potrivit sursei citate, Dan Șucu și Victor Angelescu se vor întâlni în zilele următoare cu Marius Șumudică pentru a discuta despre o posibilă colaborare. Marius Șumudică a mai fost anrenorul Rapidului între iunie 2010 și aprilie 2011, fără să aibă rezultate deosebite, dovadă că a și plecat înainte de a termina un sezon întreb pe banca echipei sale de suflet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo