Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Octavian Popescu, printre jucătorii doriți de Rangers în această vară! Ce au scris scoțienii

Bianca Dumitru

Publicat 16/08/2023 la 10:07 GMT+3

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii de la FCSB care au atras atenția mai multor echipe din Europa în urma prestațiilor sale. Fotbalistul este acum pe lista celor de la Rangers, care îi caută un înlocuitor lui Ryan Kent.

Octavian Popescu (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

Octavian Popescu a fost, în ultimii ani, unul dintre jucătorii despre transferul căruia s-a vorbit foarte mult. Românul a fost pe lista mai multor cluburi din Europa, cum ar fi Benfica, Fiorentina sau Juventus.
Acum fotbalistul celor de la FCSB este în atenția celor de la Rangers, care îi caută un înlocuitor lui Ryan Kent, jucător care nu le este pe plac fanilor și care ar urma să plece în această vară de la echipă.
Jurnaliștii de la Daily Record au notat că scoțienii au 8 jucători pe lista lor, iar unul dintre ei este Tavi Popescu, căruia i-au făcut o caracterizare scurtă,
"Copilul minune al României care a fost selecționat deja de șapte ori la națională și joacă la FCSB în țara sa. Dar el nu este un secret și Everton a fost legată de un transfer al său.
Este cu siguranță un star al viitorului - mai este doar o întrebare despre cât de mult ar fi nevoie pentru a-l obține. Rangers a mai fost legată de el, dar patronul clubului său nu a fost niciodată unul care să aibă aşteptări scăzute când vine vorba de talentatul jucător - comparându-l cu Cristiano Ronaldo și evaluându-l la 145 de milioane de euro", au scris jurnaliștii scoțieni.
Ceilalți fotbaliști de pe lista celor de la Rangers sunt Allahyar Sayyadmanesh, Amad Diallo, Luis Palma, Ian Maatsen, Martin Boyle, Luis Lopes și Dario Spikic.
Citește și:

TAVI POPESCU, COMPARAT DE UEFA CU GICĂ HAGI

Octavian Popescu a fost inclus, la începutul acestui an, într-un top realizat de UEFA al jucătorilor care trebuie urmăriți în 2023, fotbaliști care ar putea deveni vedete la nivel european în perioada imediat următoare.
Topul a fost realizat cu ajutorul reporterilor, corespondenților și editorilor de pe întreg continent, cu scopul de a preconzia care sunt jucătorii care au potențialul să cucerească fotbalul european în 2023.
În această ierarhie au fost incluși doar jucători până în 21 de ani, iar în topul din acest an se regăsesc pe listă 40 de fotbaliști, printre care și un român.
Pe lângă Octavian Popescu în ierarhie mai sunt jucători precum Moises Caicedo, Nicola Zalewski, Alejandro Garnacho, David Fofana sau Xavi Simons.
"Mijlocașul ofensiv a fost titular la FCSB în precedentele două sezoane și inclus în lotul pentru meciuri internaționale de când a împlinit 18 ani. Plin de fler și spectaculos, el a fost comparat cu simbolul Gheorghe Hagi", se arată în descrierea lui Tavi Popescu de pe site-ul UEFA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo