Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Petrolul Ploiești - Farul Constanța 3-2. Prahovenii, victorie uriașă, după un final de meci entuziasmant

Irina Aldea

Publicat 06/08/2023 la 20:30 GMT+3

Farul Constanța a fost învinsă cu 3-2 de către Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din SuperLigă. Golul victoriei pentru gazde a fost marcat în minutul 90+4 de către Irobiso.

Petrolul Ploiești. Sursă foto: Petrolul, Facebook

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a suferit duminică o înfrângere în etapa cu numărul 4 din SuperLigă, în deplasarea de la Ploiești. Petrolul a reușit să se impună cu 3-2, însă după un meci extrem de disputat și cu final entuziasmant. Gazdele au deschis scorul în minutul 48 prin Jari, iar avantajul acestora s-a dublat în minutul 68, când Gicu Groazv a reluat mingea în poartă de la Ticu.
Mateus Criciuma le-a redat constănțenilor speranțele în minutul 73, când a înscris primul gol al oaspeților. Nicolae Carnat a adus egalarea pentru trupa lui Hagi chiar în minutul 90, atunci când de la margine s-au arătat șase minute d eprelungire. Oaspeții arătau mult mai bine și păreau că sunt pe cale să dea lovitura, dar nigerianul Irobiso a avut alte planuri. Din pasa aceluiași Ticu, Irobiso a marcat golul victoriei în poarta apărată de Buzbuchi.
În urma acestui rezultat, Farul Constanța se regăsește pe locul 5 în clasament, cu 6 puncte după patru etape. De cealaltă parte, Petrolul e pe 9, cu 5 puncte după 4 etape. Petrolul a obţinut prima victorie din acest sezon. Pentru Farul este al doilea eşec consecutiv în campionat, după 1-3 cu Poli Iaşi pe teren propriu.
CITEȘTE ȘI:

Petrolul Ploiești - Farul Constanța 3-2 | Echipele de start

  • Petrolul Ploiești: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Petrovic, Grozav. Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, P. Gomes, Purtic, M. Rădulescu, M. Constantinescu, Jefferson, I. Răducan, Irobiso. Antrenor: Florin Pîrvu
  • Farul Constanța: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Boli, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Vînă, Rivaldinho, Sali. Rezerve: Aioani – Dussaut, Queiros, T. Băluță, N. Popescu, Vianna, M. Santos, N. Carnat, L. Andronache. Antrenor: Gheorghe Hagi
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo