Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Psihologul" Zeljko Kopic? Mesaj clar după debutul cu stângul, la Dinamo: "Nu este ușor să îi convingi că au valoare"

Maria Olteanu

Publicat 04/12/2023 la 23:09 GMT+2

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo în ultimul duel al etapei cu numărul 18 din Superliga, scor 2-1. "Câinii", cu un nou antrenor, au continuat pe aceeași linie, și nu au schimbat nimic în joc, ajungând la cel de-al 13-lea meci fără succes. La final, noul antrenor al bucureștenilor a tras primele concluzii.

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo.

Credit imagine: Eurosport

Sepsi și Dinamo au încheiat runda cu numărul 18 din Superligă, scor 2-1 în favoarea covăsnenilor, într-un meci în care și-au făcut debutul cei doi noi tehnicieni ale acestor formații.
Sepsi a început foarte bine partida de pe teren propriu și a deschis scorul în minutul 11 cu un gol superb înscris de Marius Ștefănescu. Până la pauză, gazdele au mărit ecartul, același Ștefănescu înscriind un nou gol pentru formația din Sf Gheorghe.
Dinamo a micșorat diferența în partea a doua, dar tabela a fost înclinată în favoarea echipei din Covasna, care a stricat debutul noului antrenor al trupei din Ștefan cel Mare, Zeljko Kopic.
După ce a debutat cu stângul, Dinamo pierzând un nou joc, Kopic a tras primele concluzii la zona de flash-interviu, explicând ce anume l-a nemulțumit la această partidă, dar și care este starea elevilor săi, care nu mai pot ieși din această pasă proastă.
Citește și:

Zeljko Kopic, mesaj clar după debutul cu eșec pe banca lui Dinamo

"Am avut mai multe oportunități în repriza secundă. Jucătorii sunt pregătiți să lupte, să joace mai bine de la meci la meci. A fost primul meu meci, am făcut schimbări la pauză, nu pot spune că cineva și-a câștigat locul de titular. Totuși, am jucat mai bine în repriza a 2-a a partidei.
O să jucăm mult mai bine, așa cum am făcut-o în repriza a 2-a astăzi. Mă aștept ca jucătorii să înțeleagă ce înseamnă Dinamo și să facă tot ce pot pentru a ieși din această situație. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar sper că cei care analizează acest meci să analizeze și această situație.
Problema echipei este una mentală. Nu este ușor să convingi jucătorii că au valoare. Trebuie să aibă încredere, dar sunt convins că putem juca un fotbal bun. În momentul de față trebuie să analizăm forma jucătorilor și să vedem care sunt opțiunile cele mai bune, pentru viitor", a spus noul tehnician al dinamoviștilor, la microfonul Digisport.
Pentru Sepsi urmează partida din Cupa României cu Petrolul, în timp ce Dinamo dă peste Oțelul Galați în aceeași competiție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo