Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid a bătut palma pentru cel mai scump transfer al verii! Cine e jucătorul care ajunge în Giulești

Bianca Dumitru

Publicat 06/08/2023 la 09:39 GMT+3

Rapid a fost una dintre cele mai active echipe din România în această perioadă de mercato. Giuleștenii au făcut până acum 13 transferuri, ultimul jucător cu care au bătut palma fiind Albion Rrahmani, adus de la FC Ballkani.

Albion Rrahmani, Emmanuel Yeboah

Credit imagine: Getty Images

Rapid a ajuns în acest weekend la 13 transferuri realizate în această perioadă de mercato. Giuleștenii s-au înțeles în aceste zile pentru aducerea lui Albion Rrahmani.
Kosovarul de 22 de ani va ajunge astăzi la București pentru a semna cu Rapid, urmând a se duela pentru un loc în primul 11 cu Marko Dugandzic.
Potrivit AS.ro, echipa lui Cristiano Bergodi va plăti 600.000 de euro pentru transferul fotbalistului de la FC Ballkani, care i-a impresionat pe giuleșteni sezonul trecut, în care a înfruntat-o pe CFR Cluj în grupele Conference League.
Tânărul atacant a adunat 50 de apariții pentru FC Ballkani în toate competițiile, reușind 30 de goluri. Contra fostei campioane a României kosovarul a dat două pase decisive.
Citește și:

Rapid face cel mai scump transfer al verii

Albion Rrahmani își continuă forma bună și în acest start de stagiune, în care a marcat deja de două ori în 4 meciuri.
Kosovarul va fi cel mai scump transfer realizat de Rapid în această vară, în care giuleștenii au plătit în total circa 1,5 milioane de euro pentru întărirea lotului.
Formația din Giulești a ajuns la 12 achiziții în această perioadă de mercato, cei mai importanți jucători aduși în Grant fiind Claudiu Petrila (împrumutat un sezon de la CFR Cluj pentru 500.000 de euro), Omar El Sawy (transferat de la Csikszereda în schimbul a 400.000 de euro), Iulian Cristea și Răzvan Oaidă (aduși gratis de la FCSB), Cătălin Cîrjan (împrumutat gratis de la Arsenal pentru un sezon) și Borja Valle (adus gratis de la FC Cartagena).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo