Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rivalii din SuperLigă nu cred că FCSB va lua titlul în acest sezon! "Zero, o să vedeți! E treaba lor"

Bianca Dumitru

Publicat 02/03/2024 la 11:05 GMT+2

FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Roș-albaștrii au un avans de 10 puncte în fața echipei de pe locul 2, dar oficialii Universității Craiova nu cred că echipa lui Elias Charalambous va reuși să câștige titlul.

FCSB - Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

FCSB se află pe prima poziție în clasamentul din SuperLigă, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Roș-albaștrii au un avans de 10 puncte în fața echipei de pe locul 2 al ierarhiei, Rapid, și de 12 puncte față de CFR Cluj, care completează podiumul.
Vicecampioana României s-a aflat pe prima poziție a clasamentului pentru cea mai mare parte a sezonului, pe care l-a dominat, lucru care se vede și din seria bună pe care a înregistrat-o: 18 victorii, 7 remize și 3 înfrângeri.
Cu toate astea, rivalii nu consideră că echipa lui Elias Charalambous va câștiga titlul. Patronul Universității Craiova a spus că marele dezavantaj al celor de la FCSB în play-off va fi lotul în care nu se regăsesc, pe banca de rezerve, jucători la nivelul celor care fac parte din primul 11.
Mihai Rotaru a evidențiat și problemele pe care le au roș-albaștrii în ceea ce-i privește pe fotbaliștii U21, după accidentarea lui Alexandru Pantea, care va fi indisponibil pentru tot restul sezonului.
"Cred că le va fi foarte greu să ia titlul, nu au bancă, au zero, adică nu au de nivelul primului 11. Dacă iese Coman, cine intră? Dar Olaru sau Băluță?
Au probleme cu Under 21, cu Pantea... Mai sunt 12 meciuri și asta o să își spună cuvântul. O să vedeți, dar e treaba lor", a declarat Rotaru, potrivit Fanatik.
Citește și:

Universitatea Craiova vrea să fie peste Rapid și CFR Cluj

Oficialul clubului din Bănie a prefațat pe scurt și meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid, punctând că obiectivul echipei sale este de a termina sezonul pe podium, oltenii fiind astfel obligați să obțină rezultate cât mai bune în duelurile cu principalele contracandidate, CFR Cluj și Rapid.
"E un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Noi avem obiectiv să trecem peste CFR Cluj și Rapid, deci trebuie să câștigăm", a adăugat Mihai Rotaru.
După duelul cu giuleștenii, în ultima etapă din sezonul regulat, Universitatea Craiova o va înfrunta pe rivala din oraș, FCU. Rapid se va duela în cea de-a 30-a rundă cu FCSB, iar CFR Cluj va primi vizita celor de la FC Hermannstadt.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo