Lennon nu a putut sta pe banca echipei la egalul (1-1) cu Hibernian și nici la remiza fără goluri împotriva lui Livingston pentru că se afla în autoizolare după călătoria controversată a lui Celtic în Orientul Mijlociu.
Lennon, secundul său John Kennedy și 13 jucători au fost nevoiți să intre în autoizolare după ce Christopher Jullien a fost depistat cu coronavirusul iar președintele Peter Lawwell a recunoscut că acea călătorie a fost ”o greșeală” și le-a cerut scuze fanilor.
Scottish Championship
Răzvan Lucescu a vorbit despre Ianis: ”Are o presiune uriașă pentru că este fiul lui Gică!”
12/03/2021 LA 11:13
Călătoria în Dubai a fost întâmpinată cu furie în Scoția pentru că Celtic a ales să ignore numărul din ce în ce mai mare de cazuri de coronavirus atât în Marea Britanie cât și în Orientul Mijlociu și a călătorit pe 2 ianuarie în Dubai, la doar câteva ore după înfrângerea cu Rangers.
Fotografiile cu jucătorii și membri ai staff-ului care beau alcool la o piscină au înfuriat și mai tare fanii, cei care se află momentan în a doua carantină strictă. A reacționat și prim-ministrul scoțian Nicola Sturgeon care s-a întrebat dacă nu cumva cei de la Celtic abuzează de excepția acordată sportivilor profesioniști.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969218.jpg

Neil Lennon, convins că Celtic este victima unei conspirații

”Pare să fie o agendă împotriva noastră aici. Am jucat foarte bine pe Ibrox și nu meritam să pierdem. Am fost echipa mai bună. Ne-am întors în Scoția și am fost decimați de aceste reguli. Nu cred că e vorba de o problemă privind sănătatea publică. Pare ceva politic la mijloc”, a declarat Lennon la conferința de presă de dinaintea meciului cu Livingston.
”Opinia mea este că nimeni nu are COVID. Am respectat protocolul la perfecție și am fost decimați în ultimele două meciuri. Jucătorii au făcut tot ce au putut, cei care au rămas să joace. Unii dintre ei nu mai jucaseră de un an, unii erau foarte tineri, sunt mulțumit”, a adăugat el.
”Un alt jucător a fost considerat pozitiv, este cineva aflat în autoizolare. Toată lumea este negativă, în afară de doi jucători. Cred că este remarcabilă și spune totul despre cum a fost porteretizată călătoria noastră, de unii analiști media dar și de politicieni”, a precizat Lennon.
”Am băut puțin după-amiază, ceea ce este complet permis, nu am încălcat nicio lege. Dar ne întoarcem aici la această ipocrizie absolută”, consideră Lennon.
Scottish Championship
Reacția lui Ianis după ce a marcat golul decisiv pentru Rangers. Ce le-a transmis Gerrard la pauză
04/02/2021 LA 08:10
Scottish Championship
Steven Gerrard a explicat de ce l-a schimbat pe Ianis în egalul lui Rangers cu Motherwell
18/01/2021 LA 08:18