Rangers, liderul la zi din Scoția, a reușit doar un egal în etapa a-24-a cu Motherwell, chiar acasă la Glasgow. Rezultatul este cu atât mai dezamăgitor cu cât Motherwell este chiar ultima clasată din Scoția.
Ianis a făcut un meci șters, chiar dacă Gerrard i-a acordat încredere și l-a introdus chiar din primul minut. Rangers a primit golul în minutul 21 iar la pauză liderul era condus. În minutul 54, Gerrard l-a scos de pe teren pe Ianis, în locul lui intrând Itten.
Schimbarea a fost inspirată pentru că golul reușit de Rangers în minutul 71, cel care a salvat un punct, a fost marcat chiar de înlocuitorul lui Ianis.
Scottish Championship
Răzvan Lucescu a vorbit despre Ianis: ”Are o presiune uriașă pentru că este fiul lui Gică!”
12/03/2021 LA 11:13

Gerrard a explicat de ce l-a scos pe Ianis de pe teren

„Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că meritam să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză.
Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte, să transmit un mesaj jucătorilor. Sunt dezamăgit că ne-am trezit greu.
Trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a afirmat Gerrard pentru Sky Sports.
Scottish Championship
Reacția lui Ianis după ce a marcat golul decisiv pentru Rangers. Ce le-a transmis Gerrard la pauză
04/02/2021 LA 08:10
Scottish Championship
Discursul bizar al lui Neil Lennon. De ce crede că există o conspirație împotriva lui Celtic
19/01/2021 LA 06:09