Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steven Gerrard a explicat de ce l-a schimbat pe Ianis în egalul lui Rangers cu Motherwell

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/01/2021 la 10:20 GMT+2

Steven Gerrard, antrenorul celor de la Rangers, a explicat de ce l-a scos de pe teren pe Ianis Hagi în meciul cu Motherwell.

Ianis Hagi, prestație modestă pentru Rangers

Credit imagine: Eurosport

Rangers, liderul la zi din Scoția, a reușit doar un egal în etapa a-24-a cu Motherwell, chiar acasă la Glasgow. Rezultatul este cu atât mai dezamăgitor cu cât Motherwell este chiar ultima clasată din Scoția.
Ianis a făcut un meci șters, chiar dacă Gerrard i-a acordat încredere și l-a introdus chiar din primul minut. Rangers a primit golul în minutul 21 iar la pauză liderul era condus. În minutul 54, Gerrard l-a scos de pe teren pe Ianis, în locul lui intrând Itten.
Schimbarea a fost inspirată pentru că golul reușit de Rangers în minutul 71, cel care a salvat un punct, a fost marcat chiar de înlocuitorul lui Ianis.

Gerrard a explicat de ce l-a scos pe Ianis de pe teren

„Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că meritam să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză.
Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte, să transmit un mesaj jucătorilor. Sunt dezamăgit că ne-am trezit greu.
Trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a afirmat Gerrard pentru Sky Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo