„Nu cred că Ianis a adus titlul la Rangers. Nu îmi plac cuvintele pompoase. Fotbalul este un sport colectiv, de echipă, se câștigă și se pierde împreună. Ianis este un jucător de talent, un jucător care trăiește o mică dramă pentru că are această presiune uriașă venită de la media, dintre suporteri pentru că este băiatul lui Gică Hagi și este comparat cu el.
Are dreptul la a-și face propria lui carieră fără să fie analizat și comparat cu tatăl lui. Bravo lui că reușește să treacă de aceste probleme și să câștige lucruri importante”, a declarat Lucescu pentru ProSport.

GERRARD, LAUDE LA ADRESA LUI IANIS HAGI DUPĂ SLAVIA - RANGERS

Scottish Championship
Reacția lui Ianis după ce a marcat golul decisiv pentru Rangers. Ce le-a transmis Gerrard la pauză
04/02/2021 LA 08:10
Glasgow Rangers a obținut un rezultat bun pe terenul Slaviei Praga (1-1) și are prima șansă de a accede în sferturile de finală ale Europa League. La final, Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru evoluția sa și a vorbit în termeni elogioși și despre golul marcat de Nicoale Stanciu.
La fel ca întreaga presă internațională, Steven Gerrard a apreciat reușita lui Stanciu: " Ei au marcat un gol fantastic, câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic"
Referindu-se la prestația lui Ianis Hagi, antrenorul englez a menționat: "Este o regulă care nu se negociază în echipa noastră, dacă o minge se apropie de linia de fund, să alergi după ea până în poartă. Mă aştept de la Ianis să fie un jucător mai mult de atac, dar trebuie lăudat că nu a stat o clipă. Ianis a făcut o treabă fantastică.", a declarat Gerrard, citat de gsp.ro.
Scottish Championship
Discursul bizar al lui Neil Lennon. De ce crede că există o conspirație împotriva lui Celtic
19/01/2021 LA 06:09
Scottish Championship
Steven Gerrard a explicat de ce l-a schimbat pe Ianis în egalul lui Rangers cu Motherwell
18/01/2021 LA 08:18