”Într-un sezon nu poți câștiga mereu cu 4-0, trebuie să muncești și a fost una din acele seri în care a trebuit doar să avem răbdare, să forțăm golul și apoi să ne asigurăm că rămânem fără gol primit, așa cum am mai făcut în acest sezon. Am jucat foarte bine defensiv în această stagiune”, a declarat Hagi Jr. după meciul câltigat cu St. Johnstone pentru Rangers TV.
”În prima repriză ne-am creat ocazii, doar că la pauză antrenorul știa că avem nevoie ca un jucător să facă diferența și eu mă bucur că șutul meu s-a transformat în gol”, a adăugat Ianis.
Am încredere în șutul meu, stâng sau drept, este una din calitățile mele și încerc să profit de asta când sunt pe teren
Scottish Championship
Răzvan Lucescu a vorbit despre Ianis: ”Are o presiune uriașă pentru că este fiul lui Gică!”
12/03/2021 LA 11:13
”Ofensiv, totul începe de la portar iar apărarea începe de la atacant. Când marcăm sau când nu primim gol, cred că este un efort de echipă și suntem mândri de ce am realizat până acum, dar mai avem mult de muncă și trebuie să ne concentrăm pe următorul meci”, a completat el.

RANGERS - ST. JOHNSTONE 1-0

Rangers s-a impus la limită în fața lui St. Johnstone, scor 1-0, grație golului superb înscris de Ianis Hagi. În urma victoriei de aseară trupa lui Steven Gerrard a acumulat 75 de puncte și continuă să fie lider detașat în campionatul Scoției. Celtic, aflată pe locul secund, are cu 23 de puncte mai puțin decât Rangers.
Steven Gerrard a ajuns la 100 de victorii pe banca lui Rangers.
Scottish Championship
Discursul bizar al lui Neil Lennon. De ce crede că există o conspirație împotriva lui Celtic
19/01/2021 LA 06:09
Scottish Championship
Steven Gerrard a explicat de ce l-a schimbat pe Ianis în egalul lui Rangers cu Motherwell
18/01/2021 LA 08:18