Rangers a început 2020 cu speranțe mari, fiind încurajați de victoria importantă de pe Celtic Park din decembrie iar echipa lui Gerrard părea să aibă șanse reale la titlu. Totuși, doar șase săptămâni mai târziu, toate speranțele par să se fi năruit după înfrângerea cu 2-1 de la Kilmarnock. Rangers se află în acest moment la 10 puncte distanță de Celtic, chiar dacă cu un meci mai puțin. Situația nu este fără ieșire: Rangers se poate folosi de meciul în minus dar și de cele două derby-uri pe care le mai are de jucat cu Celtic pentru a forța o revenire, însă Gerrard s-a lăsat descurajat de atitudinea jucătorilor săi.
Rangers a deschis scorul prin Scott Arfield în prima repriză a meciului de la Kilmarnock, în care Ianis Hagi a fost titular pentru oaspeți, însă la fel ca în sezonul trecut, echipa lui Gerrard a cedat inițiativa și a pierdut într-un final partida cu 2-1.
Scottish Championship
Răzvan Lucescu a vorbit despre Ianis: ”Are o presiune uriașă pentru că este fiul lui Gică!”
12/03/2021 LA 11:13
”În a doua repriză, nu am făcut față presiunii. Nu am jucat ca o echipă care încerca să se lupte la titlu, ca o echipă care a venit aici să ia cele trei puncte. Realitatea este că Celtic se află la conducere. Acest lucru este cauzat de două aspecte - forma lor și faptul că noi nu am fost la nivelul la care ar fi trebuit după pauza de iarnă”, a afirmat Gerrard după meci.
”Dar eu sunt responsabil pentru acest lucru. Eu am format acest grup. Eu îi antrenez, sunt tacticile și deciziile mele. Așa că nu voi sta aici și voi da vina pe altcineva în afară de mine”, a completat englezul.
Gerrard a afirmat: ”Am avut toată încrederea când m-am gândit la primele șase luni ale sezonului că avem ce ne trebuie pentru a oferi măcar o luptă mai apropiată. Dar acum acest lucru pare extrem de dificil. În ultimele patru sau cinci săptămâni a dispărut de tot consistența, ceea ce este îngrijorător”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Championship
Reacția lui Ianis după ce a marcat golul decisiv pentru Rangers. Ce le-a transmis Gerrard la pauză
04/02/2021 LA 08:10
Scottish Championship
Discursul bizar al lui Neil Lennon. De ce crede că există o conspirație împotriva lui Celtic
19/01/2021 LA 06:09