Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost mare internațional scoțian, încântat de Ianis: ”Nu îi este frică să își asume răspunderea”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/02/2020 la 15:19 GMT+2

Fostul internațional scoțian, Alan Rough, este încântat de felul în care Ianis Hagi și-a început cariera la un club mare precum Rangers, înscriind goluri în meciuri cruciale.

Ianis Hagi

Credit imagine: facebook

Rough, care are 53 de meciuri la naționala Scoției la activ și peste 500 de meciuri în campionatul Scoției la echipe precum Partick Thistle, Hibernian și Celtic, consideră că nu este ușor pentru tinerii fotbaliști să vină la un club cu tradiția lui Rangers și să joace bine de la început.
”Cu siguranță nu îi este frică să își asume responsabilitatea și cu siguranță a avut și puțin noroc la lovitura liberă. Golul care a început revenirea pentru Rangers a fost foarte bun. Știa exact unde să plaseze mingea. Este foarte bine pentru un jucător tânăr și este mereu dificil să debutezi bine la un club precum Rangers iar el fix acest lucru a făcut”, a declarat Rough.
Ianis Hagi trece prin cele mai bune momente ale carierei. Împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, el a avut evoluții excelente, totul culminând cu cele 2 goluri marcate în victoria cu 3-2 din Europa League contra celor de la Braga.
Evoluțiile lui Ianis Hagi îi vor aduce transferul definitiv în Scoția, scriu cei de la Sky Sports. Antrenorul secund al lui Rangers, Gary McAllister, a vorbit despre această posibilitate și a dezvăluit că decizia este în mâinile lui Steven Gerrard. Iar
Dacă băiatul va continua să performeze, cred că este ceva la care trebuie să te gândești. Ei bine, cred că managerul are ultimul cuvânt. Dar este clar că ne-a impresionat pe toți până acum și vrem doar să-l păstrăm în forma pe acest tânăr, să-și păstreze încrederea și să-l încurajăm să facă lucrurile la care este bun. Dacă înscrii 2 goluri în fața a 50.000 de fani care îți cântă numele, cu siguranță de vei bucura de acele momente
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo