Mijlocașul român a transmis un mesaj pe contul de Twitter al celor de la Glasgow Rangers, în care a vorbit despre situția actuală. Ianis este cu gândul alături de cadrele medicale care se luptă cu pandemia și în același timp abia așteaptă să revină la antrenamente, atunci când lucrurile vor reveni la normal.
"Salutare tuturor! Vreau să transmit, din partea familiei Glasgow Rangers, multă dragoste și încurajare tuturor, în special cadrelor medicale care au curajul să lupte în fiecare zi să salveze vieți.
Sunt extrem de nerăbdător să mă întorc la antrenamente și să mă revăd cu ceilalți colegi. Totuși, suntem într-o situație foarte dificilă în momentul de față. În condițiile date, trebuie să stăm acasă, să ne protejăm și să urmăm regulile impuse de autorități. Doar așa vom fi bine!", a spus Ianis Hagi.
Scottish Premiership
EXCLUSIV. "Sunt invidios pe el" Reacția lui Goian după ce Hagi a câștigat titlul cu Rangers
07/03/2021 LA 15:27

Ianis Hagi, 3 goluri pentru Rangers

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers iarna trecută. Sub comanda lui Steven Gerrad, internaționalul român a avut evoluții excelente, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 2 assist-uri, în 12 apariții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Coincidența care îi leagă pe Ianis și Gică Hagi după titlul cucerit de Rangers în Scoția
07/03/2021 LA 14:15
Scottish Premiership
"Nu a mai existat asta de când sunt aici" Reacția lui Gerrard după meciul care-i poate aduce titlul
06/03/2021 LA 20:40