Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Ianis Hagi, pentru toți cei aflați în carantină: "Doar așa vom trece cu bine peste tot"

Cosmin Cioboata

Publicat 29/03/2020 la 20:55 GMT+3

Aflat în carantină la domiciliu în România, Ianis Hagi n-a uitat de oamenii din Scoția care l-au primit cu brațele deschise pe Ibrox Stadium.

Ianis Hagi

Credit imagine: facebook

Mijlocașul român a transmis un mesaj pe contul de Twitter al celor de la Glasgow Rangers, în care a vorbit despre situția actuală. Ianis este cu gândul alături de cadrele medicale care se luptă cu pandemia și în același timp abia așteaptă să revină la antrenamente, atunci când lucrurile vor reveni la normal.
"Salutare tuturor! Vreau să transmit, din partea familiei Glasgow Rangers, multă dragoste și încurajare tuturor, în special cadrelor medicale care au curajul să lupte în fiecare zi să salveze vieți.
Sunt extrem de nerăbdător să mă întorc la antrenamente și să mă revăd cu ceilalți colegi. Totuși, suntem într-o situație foarte dificilă în momentul de față. În condițiile date, trebuie să stăm acasă, să ne protejăm și să urmăm regulile impuse de autorități. Doar așa vom fi bine!", a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi, 3 goluri pentru Rangers

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers iarna trecută. Sub comanda lui Steven Gerrad, internaționalul român a avut evoluții excelente, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 2 assist-uri, în 12 apariții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo